11 August 2010

Hmmmmmm.......

Hari ni 1st puasa.

Buka nanti nak makan ape?

Aku tak pernah buka puasa dengan makan nasi.

Dont worry, sahur nanti aku makan nasi 2 pinggan.



Sebenarnya....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aku tengah tunggu time nak balik.

Anda bagaimana?

4 comments:

Papakeechee said...

heheh ... today first puasa soooooooooo many things happen kat opis yang membuat kan i pening kepala ... sampai tak terfikir nak berbuka ... neways happy berbuka ^_^

Yunus Badawi said...

Hari tak pergi site ke? Kalau tak senang sikit ko nak mengular hehehe

shaza said...

hmm, aku pulak kena makan nasi jugak.. kalau tak rase perut macam masuk angin..

mama zharfan said...

kat uk baru pukul 11.50 pg..berbukak 8.43 mlm huhuhu