20 August 2010

Ingatkan Satu, Rupanya Dua!

Akak gorjes nak mulakan n3 ni dengan alhamdulillah.


Somewhere early this month aku dapat mesej daripada Cosmopolitan, diorang bagitau yang aku menang contest Manhattan Fish Market. Seumur hidupku tak pernah aku makan kat situ. Lalu-lalu yang kat KLCC or Piramid tu banyak kali la. Tak tau la nape hatiku tak pernah nak ke sana. Mungkin sebab fish kot. Aku ni penggemar ayam sebab dulu kecik-kecik mak aku bagi makan ayam je. Susah nak makan ikan sebab takut tercekik duri macam wife YB. Hehehe...

Everytime aku menang mana-mana contest kat mags, aku akan minta abg Jo yang tolong ambilkan since dia selalu keluar ke area tempat publisher mags tu. Aku keluar jugak tapi area yang tertentu sahaja.


Bila abg Jo balik opis, dia bagi aku hadiah extra. Aku menang tiket wayang cite Step Up. Yeay! Tapi its not open ticket, kena pegi on 24th Aug je, pukul 9.30pm kat Cineleisure lak tu. Aduyai! Macam mana aku nak pegi? Sape nak jaga Aqid? Mak aku balik umrah 25hb.

Maka,

Dengan itu, aku yang berhati mulia lagi suci ini telah menghadiahkannya kepada colleague kat opis yang sentiasa berada disisiku kat site tu. Firli, u tengok la cite ni pastu nanti bagitau i best ke tak. okaaaay?

16 comments:

kak long said...

bak sini kaklong jaga...!

Jieda said...

nak jugak

ejaMaria said...

nak vocer hadiah makan... bole?

mama zharfan said...

best tau mkn2 kat manhattan fishh market tu :) me pernah jugak try sekali, ie me menang voucher from magazine maskulin (karangkraf) :)

transformed housewife said...

sayangnya hadiah kena bg org. tapi takpela mungkin lain kali ada rezeki lain kan Syida.

A D I A said...

menang contest? camne u leh menang ni mesti ada kesilapan di situ. btw i suka manhattan fish ni, nnt u try yg ada api tu masa nak serve kat kita. i lupa nama dia. tapi sedap aa.

SyidaGorjes said...

kak long,
nak anta umah akak dah satu hal.bukannya kat sebelah umah kita,satu kariah pun tidak.hehehe

SyidaGorjes said...

jieda,
kalau nak, kena rajin masuk contest.

SyidaGorjes said...

ejamaria,
yg tu confirmed tak bole sbb aku pun tak pernah mkn kat situ.sory ye

SyidaGorjes said...

mamazharfan,
oh yeke?maskulin tu majalah org laki kan?=)

SyidaGorjes said...

kak nur,
tu la pasal, kalau menang time tak posa, cnfm kita yag pegi.

SyidaGorjes said...

adia,
nape lak kalau i menang contest ada kesilapan?adakah itu statement yg berbaur jeles.hehehheeh.nti i akan try yg ada hot plate mcm u ckp tu.tq

ERMAYUM said...

teruja kan bila menang benda2 congrats babe :)

raya sakan nampak sampai handbag pun baru heheheh

SyidaGorjes said...

ermayum,
memang teruja.every month memang looking forward for mags contest.

ibu_Arifa said...

amboi..beruntungnyer kak syida..selalu jer menang contest. saya sekali pun tak pernah... waaa..waaa.. nak glemor jgk!! hihihi

SyidaGorjes said...

ibu arifa,
mana ada selalu, dah lama tak memang ni...hehehe