06 August 2010

Lets Party!

Petang semalam company aku yang takde family day tu buat BBQ sempena pindah office baru. Bukannya besar-besaran tapi dikalangan staff yang kat ofis jek. Actually, aku dah lupa pasal bbq ni, since aku terlalu stress dengan kerja yang melambak tu. Dari pagi dok mengadap lappy tu. Stress tau! Tapi ada jugak selingan ke blog kengkawan. Heehehheeee...

Aku tak amik port untuk sediakan bahan-bahan ni, tau-tau je dah siap atas meja. Nampak menarik tertarik kau da bomb! Kebabow!


Macam-macam ado. Beef patty, lamb patty, scallops, hot dog, corns etc. Semua lengkap. Tak lupa juga thongs makanan yang banyak. Terdapat juga pemandangan yang indah dari opis di tingkat 15.


Dalam pantry ada coleslaw, fruits, fried meehoon, aiskrim yang banyak. Memang tak larat nak habiskan!


Aku rasa bbq grill ni macam baru beli je. Cantik sangat. Maybe lepas ni ada bbq selalu. Bagus kan? Makin gemuk la sape yang keje kat sini...


Akak gorjes mestilah mengambil peluang melepaskan stress dan menunjukkan skill masakan (ada ke?). Mestilah takde, posing dengan uncle Dass untuk masuk dalam blog je. Tapi aku tak suka posing senget macam ni, nampak sekeping je badan aku. Huish!

8 comments:

A D I A said...

ok la tu lain kali ada acara makan2 ni buat2 la sibuk, leh ngelat tolong2 heheh. hadir unt makan je. best nya bbq di roof top.

en_me said...

ammvoiii.. senget katernyerr.. ramping tewww.. ehehe

Ya ALya said...

senget yg seksi tu heheheh

Papakeechee said...

mana da skinny la ... ok ja!! u can try test any baju under the sun punya ... =) ... oh and your BBQ session tu is just mouth watering la ... u guys really know how to celebrate dont you?! ... ^_^

Salmia said...

hadoi.. makan lagi. hehehe
company sy pun xde family day kak!

shaza said...

hmm, memang cantik view opis baru ni.. kalau tgk rupe bbq grill tu, memang akan jadi acara tahunan/ bulanan kot.. tak berbaloi beli mahal2 pastu pakai sekali due jer..

ejaMaria said...

waaaa... aku jeles la bila nko cite psl makan... huhuhu

eh... pinjam tpt bbq tu bleh tak... plan mcm nak buat bbq raya nnt... dpt tpt bbq mcm tu best nye...

kakyong said...

owhhh bilalah figure ku nak kembali ramping spt mu dek gorjes... :D