30 August 2010

Lokasi Terkini

Sekarang aku berada di Kuala Sg Baru, Melaka. Kampung Asben. Kami berada di sini since Friday masa cuti Nuzul Quran haritu. Kami dijangka akan berada di sini sehingga cuti hari Merdeka. Aku and Asben ambil cuti hari Isnin. Aqid pun ponteng school sekali. Hehehehe.

Tujuan n3 ini dibuat adalah kerana untuk menyatakan ketidakbolehan aku untuk berbw sebab line kat sini macam hampas. Kalau n3 ni terpublish sekalipun kira macam dah cukup baik la. Jangan la nak mengada-ngada upload gambar, alamatnya memang la kaput. Jika aku dapat berbw, aku tidak dapat meninggalkan komen kat blog korang sebab nanti dia cakap not responding. Aku rasa dia ni amatlah irresponsible sebab not responding.

Maka dengan itu, akan ku coba untuk berbw pada masa yang kurasakan terbaik i.e time sahur. Itupun kalau aku bangun, tapi selalunya tak, sebab aku tengah raya ni. Aku lebih sayangkan beauty sleepku itu ya.

Dengan itu, aku nak memohon kerjasama anda untuk memahami diriku dan broadbandku yang hampas ni. Aku teringin nak blog thru bb, tapi takde orang nak ajarkan.

Sekian.

16 comments:

kakngah said...

eh.. bkn ke ko berguru ngn YB blogging tru bb??

Elyn said...

adeh jeles aku dgr org cuti lame!!!

Mama Hanim said...

itu maknanya kena cuti dgn sepenuh hati la kot..hehehe..

ku memahami dunia mu waktu ini tanpa blog..kui3..

chugie said...

walaupun line macam hampas, akak gorjes tetap bleh update blog! memang blogger tegar betul lah...

Huda said...

slmt bercuti syida n famili :) slmt hari merdeka..

en_me said...

ammvoiii.. bb ghiteww

Salmia said...

nak cuti gakk...
huhuu..

Yunus Badawi said...

Mcm jauh sangat KSB tu dari tamadun. Kesiannya.

SyidaGorjes said...

kak ngah,
sampai skg pun dia tak ajar kak.

SyidaGorjes said...

elyn,
persoalannya, nape ko tak apply?hehehe

SyidaGorjes said...

mamahanim,
cuti memang sepenuh hati.tapi idea yg tengah menggelegak ni takde tempat nak curahkan.

SyidaGorjes said...

chugie,
ni sedaya upaya cari time yg best so dat senang nak update.tegar ke cenggini?

SyidaGorjes said...

huda,
thanks huda

SyidaGorjes said...

en_me,
nak cari alternatif lain.hehehe

SyidaGorjes said...

salmia,
selamat bekerja.hehehee

SyidaGorjes said...

yb,
bukan masalah tamadun,masalahnya takde coverage je.