05 August 2010

Pengubat Hati Yang Lara

Tajuk berkenaan agak emo. Stress semalam tak habis lagi nih. Tapi tak perlu aku elaborate apakah stress tersebut disini. Heheheee....


Inilah pengubat hatiku yang lara itu. Aku tak tau la, tapi bila aku dapat courier packages, aku mesti happy. Ada ke yang orang tak happy? Yang penting aku happy. Yeehaaa!!!


This is the content one of the packages tu. Its a purse. Aku order dari Anis. The reason aku beli dari Anis sebab purse ni takde sale masa Club 21 Sale haritu. Anis is so good. Cepat je dapat feedback bila aku minta dia tengokkan rege purse tu kat sana. Thanks Anis!


Yang ni hadiah dari Dr Suraya sebab aku menang contest adhoc yang dia buat tu. Siap ada notes kat poskad Chanel. So cute......macam aku.hehehehe.


Oleh kerana ianya terlalu kiut, telah aku lekatkan kat workstation ku bersama si pinocchio yang aku beli dari Hana.


Ini lagi satu pengubat hatiku. Last week aku beli beg Long Champ dari Hana. Actually niat suciku aku nak belikan untuk mak aku yang nak pergi umrah minggu depan. Tapi dia tak nak pulak sebab aku belikan yang size medium. Tak pe mak, yang large anakmu dah order. Hujung bulan bole sampai, tapi tak sempatlah nak pakai masa pegi umrah.

Moral of the story, kalau ada sesiapa yang nak beli handbag atau segalanya tentang beg, sila ke blog Anis dan Hana. Kalau tak silap end of this month Hana akan buka pre order untuk LV, Gucci dan segala brands yang kat Paris. Sebab dia akan terbang ke sana.


Credit to Hana untuk gamba LC tu, yang i punya tak sempat nak amik gamba lagi.huhuhu

11 comments:

Nigina said...

wahh bestnya hilang segala kedukaan hehehehhe

A D I A said...

wahh ni betul2 ubat segala duka ni. purse apa tu? close up skit. i mmg target nak rembat satu LC kaler biru gak. tapi target je la. beli idak pun. beli mende lain.

Huda said...

hehe..cantik2..gojes gitu :)

kakngah said...

aku pn tgh gumbira ni..


baru dpt topap dari mia
hahahahaha!!!

DrSinga said...

*mengah-mengah-mengah-lari*
sori lambat....
~HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!!!~
.
.
*jalan slow-slow balik.....*

ibu_Arifa said...

happy belated birthday kak syida..

bestnyer dapat hadiah tu,siap dgn kad lagi..

shaza said...

huhu, cantik beg itu.. aku nak jugak..

HS said...

salam syida,
tq!tq!

Pre-order LV,GUCCI,LONGCHAMP baru buka ni.

jangan lupa visit http://butik-hs.blogspot.com/

:)

KSWSK said...

mcm2 kau dpt kan..seronok la..

Elyn said...

meremang mata aku tgk bag dlm website tu heheheheh

Papakeechee said...

haha pinocchio itu adalah sgt cute ... i like!!