12 August 2010

Perasan Sesuatu Tak?

Lately aku amatlah busy banget. Aku kan CSR President kat opis ni, bulan ramadhan kami banyak buat event. Walaupun agak menyimpang dari position asal ku di sini,tapi aku redha. Dah 4 tahun aku buat aku buat event sempena bulan Ramadhan ni. Dah immuned, bole tak?

Psssst!

Korang perasan tak?

Sejak kebelakangan ni aku sangatlah tak sempat nak reply komen korang individually. Aku mintak mahap sangat-sangat. Tapi aku tetap membalas komen kat entry korang. Aci tak?Heheheehe.....

Mintak mahap sekali lagi...

Sekian, terima kasih.

Yang benar,

4 comments:

kak long said...

pasan gak...!

Elyn said...

takpeeee aku bg off kat ko ekekek

SyidaGorjes said...

kak long,
ko orang pertama yang perasan kak!

SyidaGorjes said...

elyn,
tenkiu boss!