12 August 2010

Report Card

Aku sangat tak ready for this.

Anak aku baru 2 tahun.

School dah suruh datang untuk discuss pasal Aqid.



Inilah report card Aqid.

Macam baru semalam aku deliver Aqid.

Hari ni dah nak discuss pasal report card Aqid.

Aku still tak bersedia lagi.

10 comments:

Nieza Ishak said...

hihihi .... awainya,

kalo suffiya + zulaikha ari2 akak dapat report depan pintu skull ...

Papakeechee said...

hehehe ... so cute la u .. tak pe tak pe breathe in and out dulu ... u can do it!!! ^_^

Salmia said...

2 taun dh pegi school ke?

qellissa said...

awal betul da dpt report card...cayalah...

DrSinga said...

tang Subjek Kelakuan..
No1 tu...
perlu diperbaiki lagi..
banyak2 prektis di rumah ya Aqid!!
tak tau..mintak Mama tunjukkan cara yang betul!

SyidaGorjes said...

nieza,
depan pintu?kenapa dia bagi kat depan pintu?curious.

SyidaGorjes said...

papakeechee,
i tak pernah imagine sampai tahap ni lagi, tu yg emo sket tu

SyidaGorjes said...

salmia,
nursery la.dia panggil school.

SyidaGorjes said...

qelissa,
ni first sem punya.

SyidaGorjes said...

makDoc,
kalau no1 means ok, yg no2 kena perbaiki.