09 August 2010

Sepatutnya Hitam, Tapi.......



aku beli yang pearl white.

sebab:
henpon aku tu da azab sangat.aku tak bole dengar orang cakap ape, sampai kena marah dengan bos.

masalah:
aku tak tau macam mana nak memblog pakai cik berry ni.sape bole tolong ajarkan?

12 comments:

A D I A said...

bagus gak la boss marah ek, dapat berry sebijik hehe.

DrSinga said...

wah..wah.wah.....
dah ada biri-biri.....
:)

KSWSK said...

finally....bl gak bb..ni kira hadiah tuk diri sendiri ke apa...aku cik nokia tu lum azab..still ok..

Papakeechee said...

WAH a BB! ... hmmm i tgk the keypad also i dah pening dah ... heheh .. good luck ya ^_^

kakngah said...

wey..
aku pakai n70 pn lps blogging tru enpon tau... <<< statement kerek hahahahha!!!

Salmia said...

WAH.. KAK GOJES PKAI BUAH BERI!!!

bleh nak tlg ajar.. tp kena bg sy test dulu la. hehehe

Elyn said...

haku pakai norkiah je.....

kak long said...

yb ckp ngn kaklong ko yg ajar dia berbloging guna BB ni hehehe...

shaza said...

putih suci murni gitu.. aku pun tak boleh nak tolong sbb aku pakai nokia jer.. tapi sebenarnya aku tak suke blogging dari henpon.. screen kecik sangat tak puas tengok..

p/s- ko beli berapa?? company husband aku bagi diskaun utk staff.. separuh rege jer tapi mr hubbyku tetap tak tertarik nak beli..

JUE said...

Bestnye ada BB! ;)
Bos Jue pkai BB...asik2 rosak je. Ye la... org dh senior pakai hp byk function, ntah apa la yg dia dh godek2. hihihi

Salmia said...

eh, tgk brita smlm mungkin nak di haramkan beri2 ni kan? kalo haram cmne tu kak? berdosa la guna kan? hahaha

DrSinga said...

aiyoookkkk....
dosa!!!!!