18 September 2010

Al Fatihah Untuk Arwah TTT


Aku sangat terkejut bila berBW tadi. TTT telah meninggalkan kita untuk selama-lamanya. Beliau meninggalkan kita pada 17 Sept 2010 kerana kanser serviks. Mungkin ada yang tak mengenali arwah, aku pun tak mengenalinya secara mendalam. Tapi beliau tak pernah tak membalas kunjungan bila kita meninggalkan jejak diblognya. Few months back TTT ada membuat contest untuk menang Blackberry. Hari-hari dia suruh aku join contest, tapi aku ni sangatlah tak kreatip. Aku tak join pun. Lepas dia keluar hospital 5 minggu lepas dia ada jenguk kat blog aku ni, pastu dia senyap jek. Aku tak sangka dia pergi selamanya....

Semoga TTT ditempatkan bersama-sama orang yang beriman. Al-Fatihah.

credit to yebbit for photo.

18 comments:

Elyn said...

alfatihah....

dia ade blog ke?? meh share..

mama zharfan said...

al-fatihah
tak sempat mengenali arwah..

rozana said...

al-fatihah
muka arwah ada iras2
pelakon kn?lupa nama pelakon tu..

kakyong said...

salam takziah buat keluarga beliau... kakyong tak kenal rasanya ni..

MiSs TOrA said...

alfatihah..dia pn ada tegur sapa jgk dia tora..mmg sorg yg friendly dan baik..

MasZuber said...

al fatihah,moha rohnya ditempatkan di kalangan org beriman..

kanser servik memang bole menyerang sesiape sahaja. tak kira tua atau muda. Kenkadang budak perempuan seawal 13tahun pun bole kena..

Minta2 penyakit sebegini dijauhkan dr kita..Ameen.

kak long said...

al-fatihah.....

mana link nyer dik?
kaklong pun nak tau gak...

cicakgirl said...

innalillahiwainnailaihirajiun
kak TTT memang ramah. rajin BW

blog kak TTT (Toh Tuan Tanah)
http://porttuantanah.com - sudah tidak boleh diakses (database error)

kakngah said...

aku pun baru tau.. dr blog padin..
dia ni kn yg anjur kontes hadiah BB dulu..

al-fatihah

SyidaGorjes said...

elyn,
dah tak bole access blog dia.

SyidaGorjes said...

mamazharfan,
sedih mode lagi ni...=(

SyidaGorjes said...

zana,
iras2 pelakon?
nape aku je yg tak perasaan.

SyidaGorjes said...

kak yong,
she is so sweet.peramah sgt.

SyidaGorjes said...

tora,
walaupun tak kenal dia lama....tapi terasa rindu kat dia...

SyidaGorjes said...

maszuber,
kita kne buat pap smear je, tp ada jugak yg liat nak buat.

SyidaGorjes said...

kaklong,
blog dia da xleh access

SyidaGorjes said...

kaklong,
blog dia da xleh access

SyidaGorjes said...

cicakgirl,
dulu excited sgt bila dia slalu dtg sini.