28 September 2010

Bootylicious? Not Anymore......

Hujung minggu, pergi beraya rumah kawan-kawan.....



On the way balik ke rumah.....



Gedeganggggggg!!!!!!



Kereta kancil langgar keretaku.....



Shake my bum-bum dah senget....



Tidak simetri lagi....










Budak laki yang langgar takde lesen......



Aku ada amik gambar dia dan ic dia, just incase....



Tapi dia dah bagi duit nak betulkan,siap polish the whole body......



Esok pergi keje naik pengangkutan awam...



p/s: Nieza, nasib baik cancel pegi umah ko, kalau tak mesti ko tunggu aku sampai malam sebab nak menyetelkan dengan budak hingusan nih.

16 comments:

kak long said...

garang n tegas la ko dik...siap amek gambar lagi...

Salmia said...

wah.. lempang je budak jilat hingus lg tu. hehehe

Papakeechee said...

aiyooo kesian ur kereta ... nasib budak hingusan itu dah bayar ... get well soon to your car ya ^_^

Nieza Ishak said...

alahai gojes,

tp sib baik sket jerk .. korang tak apa2. Kadang2 tue la kita berhati-hati .. derang tue main terjah yooo ...

Izan Ishak said...

aduhhh, kena langgar pulak ye...
seb baik dia bayar je gantirugi tu.

Huda said...

ala siannya..xpe2 sib bek dia bayar ganti ruginye..if x mmg nak kena la budak tu..

chugie said...

huhu.. sabar je lah ye..

mama zharfan said...

leceh betul bila jd hal2 gini..sabar ajerlah yer

~ana~ said...

hoh..bw keta xde lesen..mmg dasar budak hingusan betul...

seb baik dia byr..kalau x..x dpt byg kan camna akak gorjes mengamuk...

DrSinga said...

mesti mak bapak budak hingusan tu tak tau tu!!!

Elly & Emmy said...

seb baik budak tu mau bayar.. kalau tak memang dah merasa penampar terbang..

Drama Mama said...

hahhhh nasib la dia nak bayor ganti rugi ekkk..

http://twinkywinkystars.blogspot.com

rozana said...

aku pnh langgar kete org..
dn aku pnh rasa 'takut' itu!

miss mumun said...

sebbaik die bayar, mumun pernah kene org langgar tros blah.. sebaik tak ler trok..

SyidaGorjes said...

kak long,
kita mmg garang,tp tak sampai taraf mak Singa.hehehehe

salmia,
kalau akak lempang, kete akak bole elok balik ke?huhuhuuu.....

papakeechee,
dia kene byr cepat, or else i buat report.dia takut.

makDoc,
kita pun rasa makbapak diorang xtau.

Kak Huda,
kalau takmo bayar,kita report polis,dia kene saman, lesen P kene gantung dan pelbagai lagi.

ana,
kalau akak mengamuk, pecah cermin depan kete dia akak kerjakan.

mamazharfan,
menyusahkan orang lain je.tak pasal2 kene g keje naik lrt.

chugie,
sabar tu penting.

nieza,
laki aku yg bengang giler.aku ok jek.

izan,
budak hingusan, dia takut, sbb tu byr.

huda,
kalau kita report, dia xdpt P .

drama mama,
alhamdulillah dia byr.

rozana,
ko pun penah langgar?mesti cuak giler kan?

mumun,
kesiannya.kene baiki sendiri.mestii sedih kan?

kakyong said...

memang leceh kan bila kena langgor ni.. mujur xde aper2..