19 September 2010

Entry Live: Beraya Di Klang

Sekarang ni aku tengah beraya di rumah yang ke 13 tahun ni. Ni rumah makcik aku kat Bandar Bukit Tinggi, Klang. Ni kira program wajib setiap tahun. Minggu pertama raya kami sekeluarga akan menziarah semua makcik dan pakcik sebelah mak. Belah ayah memang tak pernah pergi sebab dah terputus hubungan since mak divorced masa aku umur 5 tahun.

Program kat Klang ni makan breakfast je. Nasi lemak. Kejap lagi kami akan ke Banting yakni umah yang ke 14. Umah kakak mak yang 1st. Umah dia tidak terletak di Ladang Gadong itu. ngeh ngeh ngeh.... Lunch kat Banting menu dia memang best! Nak tau ape? Tunggu entry den yang seterusnya.....saje je nak bagi korang curious. Curiouskah?

1 comment:

ERMAYUM said...

wah sampai ke klang and banting - menu jawa la kot hehe dah dekat da ngan umah i tu syidah :)