20 September 2010

Entry Live: Bercuti Sakan

Tatkala korang membaca n3 ni aku sedang berwifi kat tempat servis kete kat Ampang. Hari ni aku tak keje lagi. Aku kan beraya sakan. Mesti korang jeles sebab korang dah bekerja. Hehehee....

Lepas ni aku nak lunch dengan kengkawan. Aqid? aku dah anta pergi school macam biasa. Lepas lunch, aku ingat nak window shopping sikit. Nak ikot?

Since aku cuti hari ni, aku ingat takde orang yang anta kete pegi servis. Rupanya aku kene tunggu for 2.5hours. Lebam la jugak. Nasib baik tempat servis ni dah upgrade. Aku ada amik gamba, tapi tak leh nak upload. Nanti la aku cite....

Korang ada buat open house tak? Tak nak jemput aku ke? Hehheeee

8 comments:

shaza said...

ni kira lintas-lansung dari sevice centre la ek.. ampang kat mane?? boleh aku terjah.. hehe

p/s- di jemput hadir ke teratak aku ari ahad ni.. aku tak buat open-house.. tapi aku buat makan2 jer..

~ana~ said...

sakan akak gorjes cuti yea..:)

x buat open house, tp kalau nak dtg bleh je..tp jgn lupa bgtau dulu..kalau x minum air ribena je..:)

en_me said...

ampang park ker? ampang point ker? x ping ping me pownn.. ihiks

kakngah said...

aku xder open house..
ada rmh tekangkang jek..
anytime blh dtg.. dgn syarat, inform aku dulu.. kalu tdk.. kapal tongkang pecah yg sambut ko...

SyidaGorjes said...

shaza,
sila baca new n3 untuk jawapan anda.

SyidaGorjes said...

ana,
takleh nak janji skg sbb nak kene adjust jadual dgn cik abang dulu...

SyidaGorjes said...

en_me,
dekat dgn ampang point.

SyidaGorjes said...

kak ngah,
aku akan cuba masukkan umah ko dlm list ye kak.