07 September 2010

Sale! Sale! Sale!

When was the last time korang pergi warehouse sales yang berkaitan dengan bahan bacaan ilmiah?

Soalan memang tak berkaitan dengan mood raya langsungkan? Hahahaha.... Hari tu aku terlalu boring dok kat opis time lunch sampai dah tak tau nak buat apa lagi. Nak berfb macam dah bosan. Semua orang dok cite pasal nak raya. Tapi aku? Masih gigih bekerja. Aku pergi ke MPH warehouse sales kat Dewan Kelana Jaya tu. Dewan tu depan opis aku je. Kalau jalan kaki, tak keluar peluh langsung pun.


Masa aku pegi ni dah nak penghujung sales. Dah lama aku nampak bannernya, tapi acik bz sangat, tak sempat nak singgah. Ramai yang datang, mostly orang yang kerja or duduk area ni je. Nawaitu aku cuma nak cari book untuk Aqid je.



Aku memang collect hasil karya James Patterson ni. Buku ni murah giler, satu RM12 je. Hofkoz aku amik 3. Yang Sophie Kinsella tu aku baru nak try. Kalau best, bole beli lagi.



Ini books untuk Aqid. Buku sticker tu RM5.90 tapi ada less 30%. Lagi 3 buah buku tu RM4.90, ada less jugak. Tapi buku-buku ni aku tak bole bawak balik umah one shot sebab nanti dia buat main. Kena bawak satu-satu, kalau dah boring, baru bawak balik lagi.



Yang ni untuk anak buah aku yang paling keletah. Dia memang suka dengan si Dora ni. Buku ni RM 7.90, ada less jugak.



Ini semua free. Total perbelanjaan aku kat sini cuma RM70 untuk semua sekali. Yang mahal buku aku tu la. Walaupun pada mulanya niat nak beli buku Aqid, tapi macam biasa, aku yang over. Muahahahaa .....

9 comments:

Nieza Ishak said...

smlm baru perasan banner dia sbb jarang2 lalu situ ....

tak sompat dah nak singgah arini sbb nak menyebuk ekut opismate buat kerja tapi aku pi menyebuk ..hahahah

kakngah said...

aku tetiap bulan beli bahan bacaan on9 sajok.

kalau utk anak2.. bila2 masa kuar & jumpa, beli la...

Huda said...

bagus tul syida..rajin membaca menambah ilmu :)

Salmia said...

wah.. buku pun ada sale ye dekat nak raya ni? hehehe

Suhana Shahril said...

Wah..ingatkan sale apa td bila tgk tajuk
Buku pun ada warehouse sale..hmm..br tau ni..ingatkan brgn baby/pakaian jer...ada ala2 cam pesta buku tak?ke lg best dr pesta buku?ahaks!

chugie said...

owh.. ingatkan sale baju ke heheh.. buku rupenye! bagus2!!

kakyong said...

sales buku.. menarik...

KSWSK said...

warehouse sale parkson kat Subang parade last week kau tak g? aku da borong...hehhehehe

DrSinga said...

coba ko jalan tengah2 panas tu...
berpeluh jugak ketiak tau!!