16 September 2010

Selamat Hari Raya

Entry ni guna gam gajah. Confirmed melekat. Scroll down for new entries



Dikesempatan ini aku nak mengucapkan Selamat Hari Raya to all my blogger and non-blogger friends (aku tau korang baca blog aku senyap-senyap).Terima kasih sebab sudi membaca nukilan/coretan/bebelan aku yang ku update almost everyday ni. Aku hargai comment yang korang berikan di setiap n3 merapu aku tu. Kami sekeluarga nak memohon maaf zahir dan batin kepada semua jika ada yang terkasar bahasa, tersilap kata,terguris hati dan termasuk ter yang lain juga. Aku ni manusia biasa, sentiasa membuat kesilapan.

Terima kasih untuk MIN sebab buatkan e-card ni.

Kepada yang dah baca n3 ni, sila amik kad ni yea...Jangan nak mengelat.

P/S: Aku maybe tak dapat nak apdet blog ni setiap hari kerana kekangan masa time raya and coverage broadband yang agak hampas.Harap maklum.

8 comments:

DrSinga said...

salam raya akak gorjessss!!!!
:)

Salmia said...

maap ye sbb tak mampu nak blanja akak gojesss... hehehe
salam aidilfitri 1431H.

Yana, mama falisha said...

selamat hari raye gojess...
maaf zahir dan batin sbb slalu skodeng blog gojess nie... hehe pis

MasZuber said...

salam hari raya aidilfitri..:)

kakngah said...

aku amik lps raya..
voley???

Papakeechee said...

Selamat Hari Raya Syida yang Gorjes!! .. Maaf Zahir Batin ... Have a save journey and enjoy your holiday!!! ^_^

mama zharfan said...

selamat hari raya!!
have a safe journey home :)

SyidaGorjes said...

Reply comment secara lumpsum ye,sbb nak mengejar masa untuk bw.
Terima kasih semua.