30 September 2010

Sila Jawab Dengan Jujur!

Korang suka tak baca n3 merapu kat blog ni?



Kalau tak suka, aku sangat appreciate kalau korang bole bagi komen yang membina.



Lagi satu,



untuk merapatkan silaturahim, marilah kita ber....



twitter, cari syidagorjes . thanks to elyn sbb ajar aku bertwitter.



nak bbm? kene bg email add,baru bole reveal pin nos.


sekian,

19 comments:

~ana~ said...

kepada akak gorjes,

yg merapu tu la best...

sekian tulus ikhlas dr hati saya...:)

Salmia said...

yg merapu tu yg buat akak lg gojes. hahaa..

malas nak bertwit2..
pkai bb xpe la. ini henpon cap bulu ayam je

Mama Hanim said...

yg x suka je kena komen, so xyah komen lah..hehe..

shaza said...

ko ade twitter ke?? aku dah berzaman tak bukak.. password pun tak ingat..

Yunus Badawi said...

biasalah. Ramai org merapu kat blog. Kalau nak serius bacalah blog ilmuan atau buku2.

YM ko takde ke?

Huda said...

ok je..merapu tu biasela..kalau x merapu x best pulak kan :)

JUE said...

Suka blog SyidaGorjes. Ari2 mau masuk ;)

* Tapi xde twitter ar. FB pun jarang bukak. huhu...

Papakeechee said...

sudah lama tak bertwitter but akan ku cuba add u when i dah log in ... btw i selalu bgt masuk ur blog kay just at times tak sempat wanna leave a comment ... keep up the good work ya!! ^_^

chugie said...

kak gorjes, rata2 bloggers memang merapu meraban je dlm blog dorang.. sebab "itu kan blog sendiri, bukan blog orang lain" ngehhhhhh...heheh:D

Saya tinggal komen sbb suka blog ni lah! teruskan usaha bergelar blogger tegar ya!

mama zharfan said...

me suka jer ;)
me tak reti guna twiter..sign up pun sbb join contest hehehe

Drama Mama said...

suka suka suka. kalau sesekali ilmiah takpa kalau all the time serious, tak best!!!! i ada twitter tapi lama tak bukak. hahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

DrSinga said...

tweet tweet tweet...

kakyong said...

merapu ke n3 kat sini... seme tu kan kesah kehidupan... keep up ur own style... merapu tp ade isi... ;)


bbm tu apa???

Suhana Shahril said...

taknak tweet..nak krrruu..krrruu..cam panggil ayam la plak..hehehe

Elyn said...

ko suke merapu aku lak suke merepek!! ok la tu kan?? hahah wei sila la tweet2 selalu ek. aku lai suke merepek dlm tu!!

A D I A said...

kakgoj, i suka je merapu ni. nak ilmiah2 baca sila cari sumber lain. twitter i ada, tapi guna nama samaran, sbb i duk stalk artis je. muahaha.

SyidaGorjes said...

kepada semua,
i reply all in one ya.thanks for your feedback.
singkat giler.hahahaha

ERMAYUM said...

suka sincerely lepas u kelako hehe but kadang kalu tak bukak 2, 3 hari semput gak nak catch up :)

ERMAYUM said...

suka sincerely lepas u kelako hehe but kadang kalu tak bukak 2, 3 hari semput gak nak catch up :)