16 September 2010

Warna Tema No.2

Setiap tahun kami ada warna tema untuk back up atau lebih dikenali dengan warna tema no.2. U olls ada tak? Or aku je yang beriya-iya sangat sampai ada kaler tema no.2? Warna tema no.2 ini berlaku secara dengan tidak disengajakan. Since kami dah membeli baju Aqid terlalu awal, so kami decide untuk cari baju yang lebih kurang sama kaler dengan baju Aqid.

Aku suka sangat baju Aqid ni. Walaupun baju ni tak semahal baju yang lain, tapi kaler dia tu cantik sangat. Plus, ada huruf A untuk 'Aqid' kat baju tu. Actually time ni Aqid baru lepas mengamuk sebab kami terpaksa kejutkan dia dari tidur. Dia menangis tak nak pakai baju dengan seluar. Takkan la aku nak bawak anak aku pergi beraya dengan pakai pampers jek? Bolehkah anda?

Inilah warna tema no.2 kami. Biru. Disertai dengan wajahku yang au naturale habis yea disini. Kami pergi beraya sehari suntuk. Mekap pun dah cair. Nampak sangat aku je yang taksub berposing, tapi Aqid bole pandang kat tempat lain pulak.

nota kaki :masih berada diluar kawasan =(

11 comments:

mama zharfan said...

memang canitk bj raya ur boy tu..i pun berkenan :)

DrSinga said...

mana gambor dress paradiba!!!!????
:P

Izan Ishak said...

comellah sgt aqid baju belang biru tu...

samalah ngan izan ni syida...kita dok sibuk tgk kamera, anak2nya sume pandang ke lain~~ aiseyyy....mak nya je posing lebih~~

ERMAYUM said...

oo tema no 2 ikut baju kurung no 2 la kita , kalu ada 3 pasang baju kurung ada lak pulak tema 3 heheh but i tak amek port sgt anak masuk tema tak belasah ja heheh

ERMAYUM said...

oo tema no 2 ikut baju kurung no 2 la kita , kalu ada 3 pasang baju kurung ada lak pulak tema 3 heheh but i tak amek port sgt anak masuk tema tak belasah ja heheh

kakyong said...

biru... warna kesukaan ku..

shaza said...

mane gambar pakai abaya pulak??

SyidaGorjes said...

mama zharfan,
thanks.its now officially baju fevret aqid.

SyidaGorjes said...

makDoc,
baju paladiba kena alter dulu, sbb panjang macam paladiba, kita ni kontot jek.hehehe

SyidaGorjes said...

izan,
yang penting, muka blogger tegar mesti ada.aahahhaa

SyidaGorjes said...

ermayum,
sementara ada anak sorang ni bole la bertema bagai, kalau dah ada 8 orang?nak cari saiz dah satu hal, nak kaler sama, lain pulak citenye.