21 October 2010

B,C,D

Hari ni Aqid tak nak pergi school dengan nenek dia
-
-
-
-
Sebab dia tau aku pergi keje lambat
-
-
-
-
Pukul 8.45am baru keluar rumah (ko ingat ofis tu mak ko punya?)
-
-
-
-
Dengan alasan nak pergi site terus dari rumah
-
-
-
-
Macam la korang tak pernah buat (statement yang tak menuduh sesiapa)
-
-
-
-

Hari ni Aqid nak bawa B,C,D pergi school. "A" dah tertinggal kat rumah. Ni aksi bahaya sebab aku tak kuasa nak pindahkan car seat dari kete mak masuk ke kete aku. Moral of the story, kalau ada kete 2 atau 3 bijik, kene beli car seat 2 atau 3 bijik jugak if malas nak pindah-pindah car seat tu.

12 comments:

Huda said...

BCD pun jadila yer :)aqid2..saje nak g school ngan mama ek :)

kakngah said...

ank aku dah tak hingin duk kt car seat.. aduh...

Drama Mama said...

hahahahha! BCD...comeiiii!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Salmia said...

selalu terasa single je..
skang ni bawak anak skali..
bila nak ada sorang lagi? :P

Papakeechee said...

ni kira good boy la boleh duduk diam2 masa parents bawak keta ... heheh ... rajin2 belajar k Aqid!! ^_^

kak long said...

aqid dah besar la mummy...tak payah carseat lagi...kan aqid...?

Mama Hanim said...

dh smp masa tambah lg tu.. huhu..

chugie said...

huhu.. bahaya! tp sy pun buat jugak kak gorjes! malas dh nk pasang car seat kat kereta sbb asyik tukar2 guna kereta je.. car seat baby plak de 1. last2.. sampai la ni sy dh x gunakan car seat, dan anak sy dh jd kan kereta tu mcm umah sendiri..kejap kebelakang , kejap ke depan!

ibu_Arifa said...

hihi..comey Aqid pose mcm tu...cam ne leh terlupa bwk 'a' pulak tu Aqid?

MasZuber said...

kui kui kui

lepas nie aqid bole bawak E F G pula..

seb baik akak tak bawak ala2 britney spears bawak anak dia naik keta..

kakyong said...

kurang2 tau gak nak sebut.. anis ikut suka jer nak sebut ..

transformed housewife said...

salam Syida,
lama tak dtg sini. Ur Aqid dah besar dah. Rajin nak belajar pulak tu. Good Boy!