19 October 2010

I LoVe My Comot

Walaupun dia comot, aku love dia
-
-
-
-
-
-
This is our first outing together. Saje nak bawak dia makan eskrem. Tapi sebenarnya Aqid selesema time ni. Yang penting niat makan eskrem tu untuk buat ubat. bole camtu? Hehehe..

Walaupun tempat ni bukan kedai eskrem, tapi disebabkan aku nak makan toastbread kat Bangi Kopitiam yang terletak di Setiawangsa, Aqid terpaksa pasrah je. Siap terbalik-balik mangkuk eskrem lagi, pastu nak hirup macam sup kat piring pulak.

Hadoii! Pening kepala mummy dia. Tak pe la, asal tak menangis, sudah...

16 comments:

kak long said...

alahhh...masa si haziq kecik2 dulu masuk sepital..saje jer dio orang bagi askem....tak de pantang pun...


aqid kan gorjes cam mummy dia....

Huda said...

lame x tgk cite pasal aqid kan :)

Salmia said...

hehe.. kampung betul la anak kak gojes ni. mkan eskrem pun nak hirup2.. hehehe

ejaMaria said...

yg comot tu la yg selalu dirindu kan... ;p
I ade 3 - chomel + chantek + chomot...

ibu_Arifa said...

hahaha..kreatif dia nih..comel2

DrSinga said...

mak dia yang over sebenarnyaaaaaaa.....
:)

MR Bang Miji said...

suke tengok budak nakal.hehe

Elyn said...

haha geget sket budak comot ni!!

A D I A said...

haloo aqid, buat lagi camtu ye. kasi mummy kerja skit.

en_me said...

comot kanns.. ehehe

Drama Mama said...

hahaha...macam2 stail dia try! go aqid gooo!!!!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

KSWSK said...

sib baik dia nak hirup..kot dia bt masker kat muka lg parah...hehehehe

MasZuber said...

besh yea..

walaupun comot tp comei

Izan Ishak said...

hebatnya aqid...nak makan eskrem cm hirup air panas dlm piring ek...hehehe..

kakyong said...

kreatip tu... kalo kakyong bior kan jer.. asal dia hepi dgn dunia dia utk seketika..

ERMAYUM said...

xpa ice cream leh makan tu kan milk base- jgn makan air batu luar tak masak tu ja - orange jus sirap ke apa tak leh ice cream wall nestle semua leh kekekek