02 October 2010

Jadual Hari Ini

Lunch kat umah Kak Long di Kajang
-
-
-
-
-
Beraya ke rumah Siti di Sri Kembangan
-
-
-
-
-
Beraya ke Klang
-
-
-
-
-
Beraya ke Shah Alam
-
-
-
-
-
Beraya ke rumah korang? Hehhehehehehe

14 comments:

Mama Hanim said...

happening btul ur saturday ekk akak gorjes..hehe.. makan2 dan makan..best tu..

chugie said...

amboi.. sakan beraya open house ye..

jadual saya hari ni : menemani hubby di hospital.. :)

Yunus Badawi said...

Tak masaklah ko hari ni ngeeee

Papakeechee said...

wahhh!! still beraya!?? .. best la ... i dah stop dah sbb dah start bershopping for my siblings wedding nanti ...

jom singgah my rumah la nanti kay ^_^

mama zharfan said...

bestnya dpt beraya...

AiTotYati said...

jadual saya hari ni:

marathon parenthood season 2 dan desperate housewives part 1 sambil tunggu encik suami yg kena outstation -_-"

mehle datang raya sini :D

kakngah said...

jap lg aku sampai.. aku dh suh klong msk lelebih... hihihi!!!

DrSinga said...

kenotttttt...
kita kerja hari ni!!!!!!
:(

kak long said...

syida...tq sudi dyg umah merpati kaklong.......

larat kau beraya byk rumah yer....
tabik spring laaa....hehehe

kakyong said...

bestnya gantung periuk... bawa badan jer...

~ana~ said...

sakan ar akak gorjes beraya...

MasZuber said...

amboi..

makan berpada-pada yea kak..;)

SyidaGorjes said...

mama hanim,
makan-makan free, mmg best!ahaks.

chugie,
teman husband yg sakit lagi byk pahala dr pegi beraya.hihihi

yb,
i memang tak pernah masak.bukan setakat harini je.

papakeechee,
shopping?rindu i dgn perkataan tu....kalau i pi penang, insyallah i dtg umah u.

mamazharfan,
bestnye dapat petik epal.=)

aitotyati,
dimanakah umah anda?

kak ngah,
ko lambat.=(

makDoc,
keje?sabtu?tiada istilah begitu dikamus hatiku.hheheheheh

kak long,
kita reply dlm bentuk n3.

ana,
seronak jumpa kwn sekali sekala

mas,
insyaallah

ERMAYUM said...

syida dtg klang naper tak singgah heheh i serve la apa yg ada :D