08 October 2010

Kim Kardashian & I have something in common.....


Cuba korang cari apa persamaan aku dan kim kardashian
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
dah penat ke?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
dibibirnya kah?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
di hidungnya kah?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
di matanya kah?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jangan terkejut tau!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Cik berry. Sila jangan muntah darah hocaaaaay.

14 comments:

Mama Hanim said...

ur right bebeh..huhu..

kak long said...

ermmm yo laaa...!

Nigina said...

HAHAHAHHA BETUIIIII HEHEHEHHEE

A D I A said...

tajuk tanak kalah hoccay.. nyampah i!

Izan Ishak said...

oklah tu syida...mmg sama!

kakngah said...

aku ingtkan .. kepala lutut dia yg sama ngn ko..

Elyn said...

sengal!! hahaa

Elly & Emmy said...

betul.. betull.. samaaa.. ada 2 kaki 2 tangan..

mama zharfan said...

i teka, sbb both kurus cekeding hehheeh

DrSinga said...

laaa...
aku baru nak teka...
'di muncungnya..'

Papakeechee said...

ha cantik cantik!!! ... hehehe ... aiyoo internet so lembap la now ... dia tak bagitau yang u dah update blog tau ... KEJAM!!! >_<

kakyong said...

siapa kim kardhasian ni????

en_me said...

dibetisnyer kahh.. ahaks

SyidaGorjes said...

mama hanim,
kan?kan?kan?...hehehehe

kak long,
jgn le mare, ahahaaa

nigina,
rupa paras memang takde yg sama langsung.

adia,
part tajuk kene la da boom!hahaha

izan,
kalau nak ckp part vontot memang jauh panggang dari api.hihihihii

kak ngah,
tak pernah aku compare part kepala lutut.nanti aku cek.

elyn,
kene release tension ari jumaat nih.

kak uda,
yang tu pun betul jgk, tahap kehalusannya mungkin lain.

mama zharfan,
i kurus cekeding, dia hour glass ler

makDoc,
bibirku tidak semungil dia.so, tak sma part muncung.

papakeechee,
part kelembapan internet tu, diharap bersabar ajelah.

kak yong,
umah akak ada astro channel 712 tak?kalau takde, jenuh kita nak explain.

en_me,
waaaaaaaaaaaaaaah!betis dulu u tgk yea.