18 October 2010

LBP

LBP is attacking me again. Kali ni terasa lain macam sangat serangannya. Sangat tak bersemangat nak buat keje. Nak mc, kene fikir 2-3 puluh kali.....

Nak balik cepat bole tak?

Mari kita menyusun schedule untuk petang ni.....

Note:memblogging sambil minum milo,makan roti bakar 2set,roti telur 1. Sesungguhnya,aku tak membela hantu raya. Hihihihi....
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

13 comments:

Huda said...

tenangkan hati, jgn runsing2.. :)

Nieza Ishak said...

oo ingatkan dah HOLIDAY ....

chugie said...

huhu.. nampaknye, x yah lah akak pk bab MC ye.. sbb kerja byk tu!

A D I A said...

kalau i, i mc je. gi kerja pun takde mood nanti tak efficient kerja.

babe lepas ni i nak kemas almari husban i pulak. nnt ada yang sesuai i habaq mai eh

Mama Zharfan said...

monday blues ke

DrSinga said...

meh injek!!!!!

fzy fuzzy said...

bayangkan screen pc tu umpama lautan yang tak bertepi..
kertas2 A4, A3 dan A0 umpama daun-daun kering yang berguguran sempena musim luruh dipadang yang luas...
last sekali...jumpa boss kata...i nak balik rumah!! Woha!!!!!!

shaza said...

LBP tu ape ek?? Low back pain ke atau ade maksud lain??

Salmia said...

tu la, sapa suruh kecik sgt.. banyakkan mkn daging yea.. hehehe

MasZuber said...

setiap kali serangan macam ade bintang2 tak berkerlipan..?

en_me said...

blogging jerr.. ehehe

Elyn said...

pi rehat!!

kakyong said...

LBP=low blood pressure...???

kena makan & senang2 kan hati...
kakyong dulu pun spesis LBP.. la ni dah kurang.. tp baru2 ni ade la menyerang jap..