26 October 2010

Nak Yang Power?

Sepertimana yang telah ku war-warkan dientry yang sebelum ni, aku memang tak sah kalau tak pergi ke Empire Subang tu at least once a week. Kat sini pun ada HANTU jugak kot. Aku ingat shopping centre kat KL je yang ada HANTU, tapi diorang dah meluaskan empayar (betul ke ejaan BM ni?) ke area Subang. Sebelum korang semua dirasuk, aku suggest korang amalkan pendinding sepertimana EJAMARIA suggest kat aku. Tapi tak pulak dia bagi ayat pendinding tu.

Oleh kerana tiada ayat pendinding, aku terasuk untuk ke sana. Damage to my pocket: tak seteruk mana. Kali ni aku try Juiceworks. Mana la tau bole membantu LBP aku tu,kot. Actually aku telah diperkenalkan dengan Juiceworks ni masa aku pergi workshop Shape dulu tu. Tapi masa tu dapat try sample je, mana bole minum sampai kenyang.

Banyak pilihan juice kat sana, ada smoothies, detox juice, fruit juice, berries, tropical paradise. Aku pilih juice untuk energy. Nama dia aku dah lupa tapi kat bahagian smoothies part yang paling bawah. Chop! Nama dia Mango Passion. Aku order yang Midi. Kalau order yang Power tu macam besar sangat la pulak.

Tapi awas! Diorang ada happy hour, 5pm-7pm, free upsize. So aku punya tadi automatically terUP to power size. Kalau bayar pun beza singget jek. Memang best la juiceworks ni.

Note: please consume within 1hour sebab nanti nutrien dalam buah tu akan hilang.

15 comments:

Huda said...

bestnye syida..ini baru betul2 menghilangkan dahaga :) nyum3..

~ana~ said...

bleh try la nnti..gaya akak gorjes 'mengiklan kan' produk ni buat saya tertarik...nasib baik xde gmbr akak gorjes tgh minum, kalau x terus la saat ni gak g ke empire subang minum juiceworks...:)

Salmia said...

ko dah p hapal 1 pavilion ke blom? hiks...

ejaMaria said...

nak ayat pendinding ah?...
takut tak kebal je ayat tu ngan nko.... hehehe

Nasir Bravo said...

wah sedapnya.....nak..ada lagi ka?
Ibu Kita dan Kita Sebagai Ibu

Mimie Hamdan said...

owh.. sgt sedap... mau jugakkk... :)

chugie said...

alamak.. bestnye. Rasanya kene cari ayat pendinding dulu lah kot ek kak gorjes, sebab takut kena p sana every day plak..ekekkek:D

A D I A said...

i tak penah gi empire lagi ni walaupun dekat umah i! n i takleh minum sejuk sebab i baru nak start pantang minum air berais.

motif baru sedar diri nak pantang ais?

Mama Zharfan said...

bestnya..teringin nak try gak ;)

Mama Hanim said...

sedih..kt kedah xde pn..huhu..

en_me said...

sumer orang nak yg power kanns.. ahaks

Yunus Badawi said...

mana power dgn tongkat ali atau kacip fatimah?

MasZuber said...

waduh waduh..

memang slurppppp...

kakyong said...

mane gambo juice tu..???

ERMAYUM said...

memang berhantu tempat tu - hantu loaf keep calling me mari mari kalu tak g suh kirim kirm kekekeke