20 October 2010

Normal ke?

Pagi tadi aku hantar Aqid pergi school
-
-
Bila dah sampai school, dia buat-buat macam nangis teresak-esak
-
-
This is not his first day at school
-
-
Dah 2 tahun dia school kat sini
-
-
Dia salam
-
-
Dia kiss pipi aku
-
-
Pastu dia hug
-
-
Aku pulak yang rasa sebak
-
-
Normal ke aku?
-
-
Or aku yang emo berlebihan?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Note: kepala tengah weng sebab flu+cough menyerang......

19 comments:

Salmia said...

kak gojes pun emo?

Huda said...

ade sumting wrong ke kat school dia?may be dia saje nak attention mama dia kut :)

~ana~ said...

akak gorjes...kena tahan emo2 ni..xleh tunjuk sgt kat public..nnti dah x gorjes....hah3x......:)

A N A K - A N A K K U said...

erm...kekadang bebudak nie mmg mcm tuekan...ade hari dia nak bg kiter terharu lebih.....

kak long said...

begitulah hati seorang ibu....

kakngah said...

homework tak siap kot..
mlm td ko cek tak ???

cu734ngel said...

heheheheheh sweetnyeee ur son..:'( memahami perasaan u..sedey okie?

Izan Ishak said...

syida...hati ibu mmg kdg2 camtu. it's normal okay~~

ibu_Arifa said...

tak de pngalaman lagi cam ni. harap semuanya ok..tak de apa2 kot tu.

cepat2 sembuh yer..lebiu!!

MR Bang Miji said...

bgsnya..semoga berkekalan smpi ke besar.cium peluk mak sendiri.

rozana said...

normal...
lg2 ni ank ko satu2nya..

kakyong said...

syida,
anak sorang cam tu la.. busuk ke wangi ke.. dia lah pengarang jantung...

Mama Zharfan said...

cubalah2 pujuk2 tanya naper..kot2 ada aper2 ke kat skool kan...

Elly & Emmy said...

normal..
kalau tak tersentuh hati... itu tidak normal..

MasZuber said...

aceh...

nak nagis gak la pulok..

(ke saye yg emo skang..;))

Mimie Hamdan said...

bebudak mmg itu mcm... YN yg dah 6 tahun pun bila dtg emosi tak stabil mula la menaikkan darah mama dia nie haaa... heheheh...

Suhana Shahril said...

Ohh..anak2 ku slalu bikin aku sakit jantung sbb slalu jd tarzan awal2 pagi soh siap cepat2,pastu kena merempit cam x cukup jln takut lewat

Mama Hanim said...

xpe emo skit2, x jejas pun, akak gorjes kan awet muda.. kui3..

ERMAYUM said...

normal jangan tergoda k