25 October 2010

Rumah Kita

Aqid: Mommy,kita kat mana?
Mommy: kat umah kita la.
Aqid: Umah kita kat mana?
Mommy: Kat sini la.
Aqid: Umah kita kat mana, mommy?
Mommy: Ni rumah kita...
Aqid: Dekat mana?
Mommy: (macam mana nak ku terangkan?.sambil garu kepala walaupun tiada kelumumur)




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

16 comments:

Nasir Bravo said...

hahaha..layan jer la...zasssss
Ibu Pembohong

Yunus Badawi said...

Tunjukkanlah kat Google Earth kat mana rumah korang. Dia nak tahu tu.

DrSinga said...

kalau kata 'kat KL ..'
nanti tanya pulak...'KL kat mana...'

ejaMaria said...

ala nko ni... anak tu tanya tempat la... jawab la... KL ke... cheras ke... kajang ke... gombak ke... ala omak ni tak paham soklan... susah-susah nko bagi je Aqid alamat penuh ;p

~ana~ said...

hah3x....aqid..aqid...

Izan Ishak said...

hebatnya aqid...mommy kena garu kepala lebih laju lepas ni dgn soalan2 power dari dia~~

Huda said...

mcm iklan burung ape? hihi..

kakngah said...

siapla ko..
lps ni lg bnyk soalan cepu emas dia bagi...

Papakeechee said...

layan layan jgn tak layan ... i dah nak botak garu garu kepala i ... kekekke ... btw Aqid cute la ... cheeky! ^_^

Drama Mama said...

hahahahha...sama macam irfan. suka tanya MANA MANA MANAAAAAAAAA??? penat menjawab!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

en_me said...

sibbaik tak tanya - 'abah kat mana'.. kanns

kakyong said...

bg tau dia alamat rumah... wakakaka....

MasZuber said...

itu tandanya akan jadi bijak macam mommynye.

chugie said...

mungkin die nak full address lah kak.. atau full explaination dimana letakknye rumah tu ekekekek:D

Salmia said...

aku dulu kecik2 kecik penah mengong nak tahu pasal ni. tunjuk je peta.. baru paham. hiks..

A D I A said...

tak paham :(