01 November 2010

Nak Kena Cili?

Entry ini berbaur jealous sebab hari tu nampak RINA makan molten choc cake kat chilis. Sangat envy hoccaaay. Berpuluh kali aku ke chilis tapi aku tak pernah order molten choc cake tu. Kali ni aku order as an appetizer. Hambik ko! Ada 4 sudu, share 4 orang. Besar tau.


This is mine, beef ribs. Tak habis makan pun. Separuh beef and jagung sebatang ku bawa pulang.


Fajitas. Siap ada asap-asap lagik. Gambar seterusnya akan blur sebab guna cameraphone je. Sila jangan under estimate credibilityku dalam mengambil gambar tau. Statement macam bagus je. Hehehehe...



Gambar second last and last tu tak banyak beza. Satu lamb, satu lagi beef. The rest sama je.

Note: Tiada sape pun yang kena cili dalam hal ini. Aku je yang tak tau nak letak title apa. Harap maklum.

16 comments:

Yunus Badawi said...

Kat Chilli ni portion dia besar giler. Itu sbb jarang order dessert mcm molten choc cake tu.

Awak order sebagai appertizer kira pandailah tu. Main dish awak tapau separuh hehehe

Yunus Badawi said...

eh firstlah saya. Org lain belum buka blog lagi kot.

Nieza Ishak said...

uwa cravinggggg for chilis ... nyum nyummmmmm

kak long said...

tak la se podeh cili api kan?

Huda said...

sedap2..sumenye menyelerakan..

ibu_Arifa said...

enaknyer...bila nk belanja kami mkn nih?

Papakeechee said...

nyum nyum!!! terkenang balik masa silam itu ... hehehhe ... sodap kan??!!!??? .... hari tu i try plak the one at pizza hut ... SIKIT pun tak sama cam kat chilies ... kalah teruk!!! ... huhuhu

chugie said...

owh..sedapnye menu yg 1st tu..

and also FAJITAS!!! my fav tu kalau ke CILI-sssss

Mama Hanim said...

alahai..kejam btul ini n3 daaa...

Mama Zharfan said...

yum yum me drooling ;)

Izan Ishak said...

sedapnya syida!!
besar potionnya...sekali habis mesti perut keyang giler ni~

DrSinga said...

aku pelik lahh...
ko makan banyak..
tapi tak kembang-kembang..

*sila baca dengan nada jeles*

ERMAYUM said...

lama dah i tak makan kat chilie - osyer dia sedap u :)

MasZuber said...

waduh waduh..

bikin terlior neh..

harus mendapatkannya dengar kadar segera. tp dah 11lebih malam nie..

kakyong said...

kenyang ngadap makanan sedap2 ni

ERMAYUM said...

oh i lov eth emolten cake dah lama tak makan now u make teringin uwaaaaaa