11 November 2010

Post Mortem

Ini lah part yang paling membuatkan diriku kelemasan. Haritu kan aku ada training ISO yang membosankan. Dah abis training kene isi form ni pulak. Lemas, rimas, malas tau. Tak kuasa aii.... Berhelai-helai la form ni. Banyak soalan nak kena jawab dan bagi markah. Dah macam cikgu pun ada.

Ini bahagian kedua form tersebut. Ada 2 helai. Nak tiru orang lain, diorang tak buat lagi. Sampai bila nak tunggu? Nasib baik orang ISO tak bagi dateline, bole la ku isikan perlahan-lahan dan sepenuh jiwa raga. Banyak masa terbuang untuk isi form ni tau. Lebih baik aku buat keje (yeke?). Ahaks....

Adalah didapati kebelakangan ini tajuk ku tak kene dengan n3, tapi aku tak kisah.

7 comments:

shaza said...

Huhu.. mr hubby aku kalau gi training pun jarang isi feedback form ni..

Salmia said...

suruh je anak kak gojes tolong isikan. hiks...

Huda said...

isi je ikut suka ati :) sume bagus ke or sume x best...hehe..

Mama Hanim said...

bt je apa yg patut.. klu best, isi je bagus tp separuh je lah..hehe..

kakyong said...

biasa lah tu.. kakyong dah lama tinggalkan zaman ni... dulu masa kerja memang sellau kena attend seminar./conference bagai.. best, sebab dpt makan sedap2... & suka isi form feedback.. ntah naper suka benor komen sana sini... heheh...

semua dah jd kenangan...

Elly & Emmy said...

mehhh.. borang tuu sini.. kami tulun isikann..hehehe..

ERMAYUM said...

tulis ja no comement semua heheh