25 November 2010

Tak Cukup Lemak

Orang lain sibuk nak membakar lemak bagai, tapi aku yang sedia maklum kurus ni tak cukup lemak. Korang tau tak? Kesian kat aku. Aku tak bape suka makan makanan berlemak macam masak lemak, kulit ayam atau lembu, kuning telur pun aku tak makan. Eh, tu kolestrol, bukan lemak. Silap pulak.

Aku beli energy bar untuk menambah tenaga. Sebab aku insan marhain yang lemah. Satu bar ada 90calories. Hari ni je aku makan 3 bar. So dapat la aku 270cal. Tapi kandungan fat tak cukup. Macam mana aku tau tak cukup? Aku dah kira kat SINI.


Kalau dia tipu aku, aku pun tipu korang jugak la yeaaa... Menurutnya, aku kene dapatkan 45g fat. Maksudnya aku kene makan 24.5 batang energy bar ni.Banyak tuuuuuu...... Bertenaga sungguh aku nanti. Mana la aku nak cari lemak ni? Ada yang nak derma lemak tak? Hihihihiiii

15 comments:

kak long said...

ko mintak kat kakngah..!

kaklong pun nak sikit kat dia..!

ejaMaria said...

akak punye lemak banyak... nak???... meh la amik... banyak pun boleh ;p

kakngah said...

nah!
hamik!
FOC!

DrSinga said...

aku bagi pree je lemak aku..
nak??

CiKaYu said...

saya leh bagi...meh sini saya kasi...hhaha

Papakeechee said...

wahhlauuuuu ... got energy ker to eat tat many bars!!!??? ... heheh ...

~ana~ said...

ni ada lebih ni..nak x?

A D I A said...

i suka makan kulit ayam cicah sos. tu dulu la skrg health conscious skit. tapi badan i mmg berlemak. (at certain part)

Mimie Hamdan said...

meh amik lemak aku meh... hahahaha...

chugie said...

ekekeke.. masak lemak pun x makan ke? ehehehe ruginye.

kswsk said...

kau bebaik..kang terlebih tenaga bahaya gak...hehehe

ERMAYUM said...

why dont we switch place heheh

Elly & Emmy said...

antie syida boleh join mama kita org bukak kelab ibu2 tak cukup lemak... hehehe..

mama_umar_maryam said...

klu dekat lame dah aku transfer,hahahaha

Elyn said...

nak ke?? meh aku transfer kat ko. acc number plse... hihih