19 November 2010

Tumpang...

Aku berada di barisan hadapan di lampu isyarat.
-
-
-
-
-
-
Tapi kedudukan ku tak begitu hadapan
-
-
-
-
-
-
Garisan depan tu pun aku bole nampak dari dalam kereta
-
-
-
-
-
Tak bermakna aku terlalu berhati-hati
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Tapi aku hanya tumpang berteduh =). Disebalik bayang-bayang bas MABA.Hehehehe

9 comments:

Izan Ishak said...

yelah syida...skrg ni pagi2 pun matahari dah terik semacam~

Huda said...

ingatkan tumpang ape la tadi..rupenye bayang2 :)

chugie said...

ekekek.. sy pun suka buat gitu juga, kalau bukan bas, maybe lori.. kalau ade pokok pun jadi jugak.. janji 'tumpang berteduh' :D

Ya ALya said...

ya tak dapat nak berteduh mana2...sebab g sekolah naik moto je.....huhuhuu

DrSinga said...

chehhhhhhh.........

CiKaYu said...

hahaha......boleh buat karangan

kakyong said...

kakyong pun nak tumpang gelak... ;)

ERMAYUM said...

lawak cerdik heheh- dear tak sampai lagi lah maybe next week kot :) xpa i sabarrrrrrrrrr

~ana~ said...

ingat kan tumpang apa....ces....