03 December 2010

Cotet! Oh Cotet!

Hari ni adalah birthday seseorang tu. Since aku rasa ramai yang akan bagi birthday cake kepadanya. Maka aku pun nak jadi lain dari yang lain. So aku ke sini la. Lain sangat ke kalau aku beli cotet. Why cotet? Aqid tak leh pronounced betul-betul, so dia panggil cotet.

Tadaaaa! Cantik tak cotet yang aku beli untuk beliau? Sekilo lebih cotet tu. Tray kaca tu another 500gram tak termasuk stand dia. Macam nak putus jugak tangan aku nak mengangkat pegi ke kete. Nasib baik tak jauh kete tu. Patutnya orang kedai cotet ni ada servis hantar ke kereta since aku dah beli cotet yang beratus ni. Astagfirullahalazim, sabar......je lah.

Sape nak cotet?

10 comments:

ejaMaria said...

nak... nak... nak cotet ;p

A D I A said...

cotet ek. ni coklat hantaran my bro ni. i la yg gubah. eh silap. tolong beli.

nasuha ahmad helmi said...

waahh...sedapnya,bertuah org yang dapat ni. =)

~ana~ said...

akak....nak cotet jugak....hah3x..

Salmia said...

nak nakkk..

kakyong said...

nak coket (sebutan versi Aliya).. nak coket jugak...

Elly & Emmy said...

ooo.. cotetttt.. ingatkan tadi ketul mas.. hehehe..

kak long said...

kakya panggil 'cukat'...!
hehehe...!

Elyn said...

ni cotet pebret aku ni!! ko jgn lupe besday aku bulan depan ek.... cotet ni pun jgn lupe kan hihi

ERMAYUM said...

menda cotet tu? cokelat ke?:)