06 December 2010

Couples Of Days Away..........OMG!


Aku baru teringat!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
OMG! OMG! OMG!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Birthday Mak is on the 8th and our anniversary is on the 9th
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nak bagi hadiah apa kat mak? Setiap tahun pada hari raya dan birthday dia aku bagi dia emas (sejak dah keje). Aku rasa dah berkilo-kilo emas mak aku simpan, takkan nak bagi lagi? Hmmmmm...............Dia tak suka makan kat fancy restaurant sebab dia seorang yang sederhana (tak macam anak dia yang sorang nih). Mak nak apa tahun ni? Takde idea la mak, bole skip ke tahun depan tak? (itu pun kalau tahun depan ada idea). Nak anta mak pegi umrah, tu dah menjadi acara tahunan mak aku. Hehehe.....Kalau korang jadi mak aku, korang nak apa? Maybe aku bole belikan untuk mak (dan bukan korang).
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yang part anniversary tu senang je nak kawtim. Aku tak payah pening kepala. Cuba teka? Ngeh Ngeh Ngeh....

13 comments:

kak long said...

dah biasa bagi hadiah kan?

cuba bagi ciuman&pelukan kasih sayang....

Huda said...

bagi bunga je kat mak :)

kswsk said...

apa kata bukak kan kedai emas plak..hehehehehe...(nak jgk ada kaitan ngan emas)

Salmia said...

buat je kontes mcm aku bat dlu. hehehe..

p la holiday!

mimie1678 said...

aku selalu bg arwah mak aku tudung... last sekali perfume bodyshop.. :-)

Mama Hanim said...

jrg bg hadiah, bagi duit je senang.. pastu mak cakap,'Brg tu beli dgn duit hadiah besday'.

Annsry? Gi la honeymoon utk kali ke 14..huhu..

DrSinga said...

takut nak masuk sini..
takut kena declare ntah2 apa2 lagi...
..
heheheheeeeeeee

ejaMaria said...

ape kata klu nko masak... then jamu la mak... ;p
masak dgn penuh kasih sayang tau...

eh bagi aku alamat email nko... nak invite beday party Nayli... mail aku ejamaria@yahoo.com.my

shaza said...

bawak mak ko gi shopping so die boleh pilih hadiah yang berkenan..

A D I A said...

i pun kalau birthday my mum sure pening. my mum macam dah ada everything! i suggest u bagi dia kain ela unt buat baju.

Drama Mama said...

haaa i bawak mak i gi shopping sesama time bday dia 3/12 aritu. since dia sakit kaki, dia ada bunion so i knew that she needs a good pair of shoes, so that's what i bought for her.

maybe u oleh tengok apa yang ur mom needs most at this time, then bawak dia g beli kasik dia pilih lah. just a suggestion. :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

mama_umar_maryam said...

aku pon baru lps setel double bday party..ni 8/12 pon bdau laki aku,tadak idea jugak

ERMAYUM said...

happy birthday to yr mum mak terima ja apa apa yg kak gorjes bagi dia kata :)

and happy anniversary to u dear
panjang jodoh bahagia ever after :)