28 December 2010

Ketinggalankah?


DrSinga dah tengok

Semua orang dah tengok

Siap buat review lagi

Aku?

Baru je tangok Sabtu lepas

Sebab Papa dah janji nak bawak

Couple seat lagik.....

Jangan jeles u...

Tapi sekarang aku tak bole duduk setempat lama-lama

Sakit tulang pinggul

Sebab lemak kat montot tak banyak

Seluar pun longgar jek

Aqid?

Dia tengah tido

Kami curi-curi keluar rumah

Hehehee....

Korang dah tengok ke cite ni?

Aku bukan penggemar cerita melayu (eleh!)

Aku rasa ni baru 1st time aku tengok cite melayu kat wayang

Lawak giler okeh!

Dulu kecik-kecik nenek mandikan aku dengan sabun popinjay kaler ijau

Tapi sekarang warna-warni dah

Korang pakai lagi ke popinjay tu?

22 comments:

chugie said...

teringin jugak nak tengok cite ni.. tp entah bila.. ekekek:D

ade tayang lg ke skang ni?

shaza said...

aku lagi ketinggalan sebab tak tengok lagi.. nak tengok wayang berdua je dgn mr hubby mungkin sukar sebab anak2 aku nak letak mane?? betul ke best citer ni.. aku takut mengarut macam citer zombi kg pisang tu jer..

p/s- sabun popinjay tu yang ade gambar burung nuri tu ek.. aku suke, sebab bau die wangi..

A D I A said...

popinjay i tatau. pic pls.

haah ramai review citer ni, i tak tgk2 gak sbb takdr masa. wahh takde masa tu. i tunggu dia kuar astro je la kot cam citer zombie kg pisang tu, berapa ratus kali dah ulang tayang kat asteruk tu.

ejaMaria said...

sabun ape tu?

kak long said...

pun suka sabun popijay...dulu masa kecik2 nak beli guna duit sendiri...mak tak suka guna sabun ni...!

transformed housewife said...

tak tengok lg. skrg malas nak gi tengok wayang. Cerita Melayu yg pernhah tengok kat wayang ialah cerita "Soal HAti". giler berkurun dah cerita tu. ekekeke

~ana~ said...

x tgk pun lg cite nih...mmg dah lama x masuk panggung wayang...pernah tgk cite melayu kat panggung, sekali je..cite jgn pandang belakang..lepas tu mmg xde nya masuk panggung wayang tgk cite melayu..:)

tina said...

eh? sejak bile pulak popinjay ade kaler lain selain hijau? huhu

Mama Hanim said...

blom tgk lg daaa..huhu..

popinjay bau wangi kan.. nenek my hubby still guna smp skang..

ibu_Arifa said...

bestker? kalo kelako giler leh jgk layan kan..

popinjay...baru teringat sabun apa popinjay tu.. haah.. dulu2 hijau jer. tp wangi kan sabun tu.

kakngah said...

aku nk tgk last 2weeks. on d way blk dr rmh klong. sekali tu.. dah xder tyngn lg. kalaunk tgk jugak ado cito omputih. kang melopong pulak ank2 aku. ank2 steady msk panggung. tarak hal punyer..

popinjay sabun klasik abem. dia pakai time duk asrama dulu... kalau nampk sabun tu mesti dia akn kuarkan statement yg sama. aku dh hapal dah :P

SyidaGorjes said...

@chugie: ada lagi.cuba cek kat web

@shaza: kalau dah cite lawak, mestila mengarut.hehehe

@adia:option nak tunggu kat asteruk pun bole digunakan.=).popinjay-cari di giant.

@ejamaria:heh?ko tak tau?mana bole.org tua mesti tau sabun ni.

@kaklong: mak kita pun tak beli sabun ni.

@kak nur:soal hati?lama sgt tu.

@ana: tunggu je la klua astro

@tina: ada la.sila cek kat pasaraya berhampiran

@mamahanim: bawak la hanim pegi tgk, mesti dia suka

@min: mmg kelakar.tapi sabun tu dah banyak competitor skg.

@kakngah:anak ko dah besar, mesti la steady.

JUE said...

X tgk lagi cite ni! And x tau ar bila pulak yg akan gi tgk nye...
Ramai yg ckp best ni. huhu...

MasZuber said...

heheheh

umah opah saya ade lagi sabun hijau popinjay itu...

cite hantu kak limah tue memang lawakkkk laaaa.....

mama_umar_maryam said...

rasenye kamis ni kot kitorg nk tgk ber2 ,heheeheh

Huda said...

x tengok lagi..best ke? tp tgk trailer sgt best..bolehla sokong filem melayu lepas ni :)

kakyong said...

sejak kemarau ekonomi ni.. sabun popinjay tu la yg kami guna.... dah setahun ade lah kot... org tak percaya, tp sila lah percaya, tak tipu..

x sabor nak koje ni.. rindu dgn mandian baby johnson...

DrSinga said...

selepas nengok cerita ini... saya terjumpa sabun Popinjay di kedai..terus saya membeli sabun itu!!
.
.
saya suka abi hurairah....

Mama Zharfan said...

siyes me teringin nak tgk gak ni tau!!

Daddy Ziyyad said...

saya pun tak tengok cerita hantu kak limah tu, walaupun heboh org kata best..saya memang anti filem melayu..hahahhaa....jom tgk Gulliver's Travel..lagi beshhhhh

Elyn said...

aku lai ketinggalan!!! huwaa

Ermayum said...

sabun apa tu :) x pernah dgr

last malay movie i tgk jgn pandang belakang congkak 1 tuhari no 2 nak tgk but tak sempat dah habis daaaaaaaa