13 December 2010

Sape Nak Yang Virgin?

Sape nak jadi virgin semula? Tuuuuuuuuuuuuuuuuuu dia! Ramai yang nak terus baca entry ni kan? Nota: Ini bukan entry jual ubat. Bole ke kita jadi virgin balik lepas beranak? Errrr....kalau doctor tu jahit kasi ketat masa bersalin tu aku tak tau la pulak. Aku bukan doktor, so tak tau mcm mana kekdahnye. Kalau bole la......mesti suami sedunia ni gumbira.

Korang pernah try minum air 'virgin'? Aku pun baru je discover benda ni. So i want to share it with u guys...

Dari kiri: Virgin Mojito, Virgin Lady Lynchberg. Mojito ni very refreshing. Lady Lynchberg rasa manis sangat maybe sebab ada campuran cranberries syrup and strawberry syrup.


Virgin Mango Margarita. Rasa mangga la campur lemonade sikit. Sedap juga.

Dah banyak kali aku kluakan entry pasal TGI Fridays ni, so rasanya kali ni takmo cite pasal makanan la. Macam mana air ni jadi virgin? Sebab its non-alcohol drinks. Kalau ada alcohol, takde dara la lagi. Sehari lepas aku makan kat sini, aku try Virgin Mojito kat Tony Romas. Rasanya macam hampas. Pahit. Tak sedap langsung. Uwekk!

So, kawan-kawan sila la cuba drinks yang virgin ini untuk menjadi DARA.=P

16 comments:

kak long said...

ai sentiasa virgin....auwww...!

~ana~ said...

hebat ar..minum air bleh jd virgin balik...hah3x..:)

DrSinga said...

saya minum sirap limau je...

DrSinga said...

kak longgggg.....
apa rehsia ko!!!??
glu gajah eh??

A D I A said...

ingat nak pomot makjun tadi.

chugie said...

ekeke.. ingat nak promote ubat bleh virgin balik huhuhu.. GAMAT!

Salmia said...

pergh.. meleleh air liur tgk minuman virgin nih.. kekekee

Mama Hanim said...

ohh patut lah cute sokmo.. petua minum air virgin rupanya..huhuu..

MasZuber said...

kak,

kalo saye yg virgin nie minum air virgin kt TGI neh banyak-banyak, bole jadik SUPER VIRGIN tak?

;p

shaza said...

kalau nak ketat makan lah pil perapat kacip patimah.. kekeke..

p/s- aku belum try lagi so aku tak tau keberkesanannya..

Drama Mama said...

hahahaha! kasik gempak tul tau u nih! hehehehe...nyum nyummm!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

mai said...

ermm...margarita tu bukan alcohol ke? all this while, ape yg aku tau..margarita is a light alcohol. better check balik...kot kot aku yg salah...

Elly & Emmy said...

boleh bg kat mama ni.. akekeh

ejaMaria said...

hehehe... tak yah minum air virgin... laki aku tak komplen lagi... hihihi

SyidaGorjes said...

mai,
margarita dan yg sewaktu dengannya is actually a cocktail.cocktail mmg ada alcohol, tapi yang ni mocktail, iaitu cocktail tipu2 takde alcohol.

Elyn said...

auwww.... kene try ni!!