25 January 2011

Celebrating The Underprivileged

(Note:Sepatutnya entry ni aku publish semalam, tapi apakan daya, urat dah putus)

Kepada yang selalu mengikuti blog ni (ada ke?)maybe ada yang perasan aku banyak kali mentioned yang company aku takde family day or special dinner. Walaupun company untung berjuta-juta (bukan dengan menulis blog), kami tetap tiada yang 2 itu. Akan tetapi, kami telah menggantikan dengan majlis makan tengahari bersama homes for the underprivileged. Aku pun dah immune serta pasrah dengan keadaan ini.

Aku dah lama peram gambar ni dalam camera. Aku lupa nak upload. Hehehehe....Event ni kami buat masa 30 Dec 2010. Dah lama kan? Maapkan acik okeh. Kami buat event ni di Hilton,PJ (tempat fevret bos aku). Ada 4 homes dari sekitar Klang Valley dan 1 homes dari Ipoh yang participate kali ni. Main sponsor- Giant (as usual). Kami banyak construct Giant seperti di KD, Putra Heights,Putra Permai,Kemuning,Lukut (motip statement ni:promote company sendiri).


This is the part where each homes ada buat presentations. Macam-macam la presentation mereka dan sangat mengusik jiwa. Ada juga magic show!


Aku rasa dah lama sangat tak letak gambar sendiri kat blog ni sebab nak menyembunyikan muka aku yang agak tembamssss.

Belon yang dalam entry semalam tu aku kutip dari event ni. Cuba tengok gambar yang 1st tu.

Sekian, terima kasih.

16 comments:

DrSinga said...

kita nampak 2 belon kat pipi dia!!!!!!!!!!!!!!!

kakngah said...

eleh.. tembam konon.
meh celen pipi aku
kahkahkah!!!

Huda said...

tak tembam pun kak :) comel je maintain kecik..hehe

Nieza Ishak said...

tembam mana la ko ni ..
gitu gak aku nengok ..
berat ko naik utk hok dalam peyut jerk ... ;)

Salmia said...

x nmpak lidi sangat dh..
hehehe

shaza said...

oo, tu lah uniform ko yang kaler maroon+kelabu tu ek..

p/s- pipi ko dah tembam sket..

~ana~ said...

dah nmpak la akak mcm berisi sikit..:)..terutama bhgn pipi tu...(komen jujur dan ikhlas dr hati..:)..)

kak long said...

sekian.terima kasih.


kasih anda dlm perhatian...sekian...

ibu_Arifa said...

ooo...dah jd sexymama dah yer skrg.. montoq sana sini.

cantik uniform akak!

mama_umar_maryam said...

celah mane tembam pipi ko kak oii..hahahah

Drama Mama said...

bagusnyaaaa...pada buang duit annual dinner benda yang u all buat ni lagi baguih apaaa...hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

en_me said...

meriahnyerr uoolls.. ehehe

Daddy Ziyyad said...

OK gak tu..ada event...hehehe...

Big company selalunya buat benda2 ni sebagai serampang 2 mata..berbakti, dan tolax tax :)

SyidaGorjes said...

@DrS:belon sangatkah?

@kakngah: ko lagi tembam dari aku hahahaha

@huda: komen yang ni nak tekan like 18x

@nieza: yang ni pun i like

@salmia: baju tu besar la

@shaza:nape semua concentrate part aku tembam je?

@ana: ok,cite pipi lagi.

@kaklong: terima kasih,sekian.

@min: husband akak suka time mcm ni bole tak?hihi

@zety:cuba ko tgk btol2...

@dramamama: sesekali ku rasa teringin berdinner pula...

@enme:meriah dgn belon.hahahaha

@daddyziyyad:errr....yang ni kami tak claim tax.harap maklum.

transformed housewife said...

tak nampak pun tembam Syida. Bagusla company Syida ada jugak kerja2 amal mcm tu.

Elyn said...

haah la ko dh tembam sikit. tp bile nk bg aku tgk part perut??