17 January 2011

Otomen


Saya Aqid.

Kadang-kadang nama saya otomen.

Awak?

17 comments:

kakngah said...

kalau aqid otomen..
mummy aqid mesti raksaksa kan.. senang aqid nak fire... kehkehkeh!!

Huda said...

hehe comel nye..ade lagi peminat otomen di masa2 sekarang ni kan, budak3 skang ni sukanya ben10, yg kartun2 baru ni..

yanie said...

sama la dgn anak aku syida...otomen no 1...kartun lain letak tepi dulu...tp aku xkasi sgt tgk sbb pas tgk dia jdkan adik dia raksasa...ahaks..

shaza said...

wah, first time nampak muka aqid dah de rambut..

A D I A said...

my bro kecik2 dulu nama dia gaban (tu la i bagi kat dia sbb i jaki). i pulak ciaki or moero attack. pengaruh citer jepun zaman i la ni.

Papakeechee said...

saya Arees, saya dah tukar menjadi IRONMAN!!! ... habis la mak aku!! .. hua hua hua ^_^

Elyn said...

saya apiq the pororo hihihi

Mama Hanim said...

hanim suka dora.. hari2 nak tgk dora..huhu..

SyidaGorjes said...

@kakngah:kazen dia yg jadi raksasa.mommy dia malas nak melayan =P

@huda:siang malam nak otomen.dia nak tv tu ikut dia, mcm mna akak nak set?

@yanie:nasib baik anak aku xde adik lagi.hehehe

@shaza: setiap hari aku cuba pujuk dia utk gunting rambut.sgt la hazaaaaaabaijan okeh.

@adia:moero tu pakai slua pendek nampak montot

@rina:ironman yang mana satu ek?i cuma teringat muscleman yang kena kentut kalau nak terbang.

@elyn: aqid dah tak layan cite budak kecik sbb dia rasa mcm dah besar.

@mamahanim:tu katun pompuan.

Ermayum said...

nama aunty lak Dora but kadang 2 jadi Barbie - anak aunty semua princess tak kawan ngan otomen but aunty nya boy nama samaran dia ben 11 cum obot transformer :)

SyUhAdA said...

haha..
comeynye otomen nie..~

MasZuber said...

hallaaa chomel nyea....

budak yang mak saya jaga dulu pun ottomen juge..

hmmm rindu..

mama_umar_maryam said...

hi otomen,aunty rakcace besar as Umar told ;(

~ana~ said...

hi, saya ajmal irfan..kadang2 nama saya ben 10...x pun memen(ultraman)

Elly & Emmy said...

kitaorang adalah "pendamping" mama.. huahuahuaaa..

DrSinga said...

Aqid dah mandi ke belummmmmmm????!!!

SyidaGorjes said...

@ermayum:i thot my son je yg berangan nak jadi katun character, tp rupanya anak orang lain pun sama jugek.hihi

@syu:xde berangan nak jadi pape ke?

@mas:mybe boys mmg suka katun otomen

@ana:bila otomen ajmal nak jumpa otomen aqid ni?

@eida:pendamping?itu semulajadi.bukan katun.

@drS:soklan mmg tak bole blah.mmg aqid tak mandi lagi.ni time nak pegi school.