15 January 2011

Saturday Morning....

Harini terasa nak makan fettucini with creamy tomato sauce. Senang sangat nak membuatnya. Sila copy resipi kat plastik fetucini tu. Confirmed jadik!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 comments:

Huda said...

ok nampak sedap..nak sikit :)

ejaMaria said...

huh... nasib baik dah kenyang... ;p

kakyong said...

fetucini... ingatkan keteow goreng tadi... ;)

Mama Zharfan said...

kalau u tak ckp fetucini, me ingatkan kue teow tu....

~ana~ said...

Akak xnak ajak saya breakfast kat rumah akak gak ke?..:)

A D I A said...

ajak ana ajak i sekali ye

Elyn said...

sabtu aku dpt mkn roti canai abe kelate tu... roti bom x deeee

Mama Hanim said...

sedap tu..

SyidaGorjes said...

@huda:rasa pun sedap juga.tgk la sape yg msak.hehehe

@ejamaria:ko blom try lagi air tangan aku kak.=P

@kak yong: nak nanges bole tak?fetucine tu kembang sgt.

@mamazharfan:ok,sekarang nak nanges betul2 sbb 2 org da ckp mcm ktiow.

@ana:jom kita piknik kat klcc nak?

@adia:nti i kene amik gmba tutup muka juga kah?

@elyn:ko da kira tahap kolestrol roti canai?ko kan nak kurus

@mamahanim: sgt sedap okeh

Ermayum said...

yang memang macam kueh teow la hehehe