11 February 2011

Burung


Burung masak rendang

Resipi tak disediakan

Sebab

Bukan aku yang masak

16 comments:

shaza said...

tiba2 aku teringat iklan.. "burung ape ni nak??.." "burung murai bah.." ahaakkss.. tapi ni sebenarnya burung puyuh kan??

puanbee said...

SALAM MINTA TOLONG LIKE GAMBAR UNA DI FB KALAU SUDI THANkS

burung apa tu ? tk pernah lagi masak burung nih !

A N A K - A N A K K U said...

sedap ker masak rendang?dulu pernah makan goreng pn sodap jer...

~ana~ said...

burung????
hah3x....burung apa kah itu...
tgh gaya mcm burung puyuh....
ni mesti FIL akak masak kan...:)

Daddy Ziyyad said...

Burung puyuh ka?
Takkan lah burung kakaktua kannnnn :P

Huda said...

alamak!burung puyuh ke tu kak? :) nmpk cam sedap..

bujal X said...

nooooooo~~~~~sekarang saya mengidam burung puyuh.saya salahkan kamu.haha~

kak long said...

walaupun bukan kau yg masak.ianya tetap sedap kan?

Ummiross said...

Sedapnya nampak...

kakngah said...

ko mkn ke burung tu??

en_me said...

bergolek2 burung tewww.. ekeke

DrSinga said...

ayam pun kategori burung kan!!??

Ermayum said...

i akan makan kalau tak tahu itu burung :)

chugie said...

huhu.. sy x makan burung, tp pernah termakan dulu.. itu pun sebab tak tau, lepas tau.. terus uwekkkkkkkkkk!

ejaMaria said...

kat mana ada jual tu?

SyidaGorjes said...

@shaza: burung puyuh.

@puanbee: burung puyuh

@kay: sedap je.tp goreng lagi sedap.

@ana: burung puyuh.maid kat umah pakcik akak masak.dia yang beria nak merendang.

@daddyziyyad:burung kakaktua endangered species kan?

@huda: memang sedap.sebab jarang makan.

@bujal x:sape yang preggy ni?kat klang sana ada jual kan?

@kaklong: memang sedap.

@ummiross:sedap!nak sikit ke?

@kakngah: dah kenapa pulak aku tak makan?dari kecik nenek aku ajar makan burung.

@en_me:sexy!

@DrS: tapi ayam dah common.jemu.

@ermayum:rasa dia macam ayam je tp smaller version.cuba bayangkan ayam serama.

@chugie:pernah makan belut?

@ejamaria: tak tau la kak,maid pakcik kita yang beli.maybe sekitar shah alam sbb umah dia kat situ.