16 February 2011

Hi! My Name Is Phlegm




Hi, Im Phlegm.

I'm inside her throat.

She is sick.

I'm supposed to be thick green.

She is sick of me!

16 comments:

Daddy Ziyyad said...

minumlah/makanlah expectorant agent...Mr.Phlegm akan diusir pergi :P

kak long said...

kadang2 ada terjadi pada seseorang bila dia peknen....!
pekara biasa..!

Papakeechee said...

cute nyer phlegm u?!!?!?

btw in my case ice cream seems to work wonders ... hope you get well soon yer ^_^

shaza said...

phlegm kaler biru.. kena mintak doktor ubat untuk mencairkan phlegm itu..

Yunus Badawi said...

Daddy Ziyyad suruh minum expectorant agent. Kalau org Jawa minum asam Jawa pun ok kot hehehe

~ana~ said...

moga cepat sembuh kak...pergila jumpa doc ambik ubat...

bujal X said...

eh ubat yang iklan kat tv tu berkesan tahu!haha~

MasZuber said...

moga cepat sembuh :)

Salmia said...

MACAM MANA NAK SEBUT MENATANG TU?

ddlea said...

alolololo...kiut nyer mr phlegm...

Huda said...

huda selalu kene time husna dlu..2nd time ni ade juga kene..sabar je la kan :)

Ermayum said...

heheeh creative sungguh akak gorjes kuman you boleh berbelogging eh hahaha
get well soon dear drink alot water kill it kill IT :D

mama_umar_maryam said...

syuhhhh jauh2 ko wahai kahak..erk..betul ke kahak ?sori,aku x amik bio dulu,hahahaha

A D I A said...

oh dear tak sihat ke, get well soon ye. phlegm phlegm go away come again another day.

Mama Hanim said...

take care k.. get well soon..

SyidaGorjes said...

@daddy ziyyad:doc maryam bg ubat kaler hitam.adakah itu expectorant agent?

@kaklong: masa aqid dulu kita batuk 3 bulan kak.tp yg ni bukan pembawakan.

@rina:makan ice cream?mybe i can try...

@shaza:mlm ni kne minta ubat lagi.

@yb:walaupun i jawa,tp i tak lalu nak minum air asam jawa.

@ana: mlm ni 2nd time nak pegi jumpa.

@bujalx:bole ke org preggy mkn.

@mas: tq

@salmia:"flem"

@ddlea:mcm aku kan?hehehe

@huda: ni rasanya jangkitan,bukan pembawakan.

@ermayum:kalau minum byk nanti nak tershishi je

@zeti: aku pun tak amik bio juga

@adia:pls dont come.bole tak?

@mamahanim:tq