10 February 2011

Kepada En@Pn Anon

Sebenarnya dah lama aku nak publish entry ni tapi aku pendamkan aje. Aku pasti korang pun ada mengalami nasib yang serupa dengan aku. Especially bila berhadapan dengan en@pn anon ni. Maafkan aku jika entry ni kasar sikit.

En/Pn Anon,
kehadiran anda untuk membaca blog saya ni adalah tak diundang. malah saya tak pernah nak mempromote blog saya menyuruh anda membacanya. tapi saya dah hilang sabar terhadap awak. kalau awak bagus sangat, nape nak bersembunyi dengan nama "anon" tu? setiap entry yang saya buat ni adalah untuk kepuasan saya sendiri dan saya juga tak cuba untuk memuaskan orang lain. pendek kata,"aku punya blog, aku punya suka la nak letak/tulis apa".

tapi komen yang awak letak tadi sememangnya membuatkan saya hilang sabar. dalam entry tu saya hanya meminta pendapat kawan-kawan tentang keperluan kereta lebih besar jika bertambah bilangan ahli keluarga. saya juga tak cakap yang saya nak beli.(kalau aku beli pun aku ada mintak duit ko ke?).saya sedang mempertimbangkan keperluan tersebut,dengan komen kawan-kawan saya yang baik hati dan sikit pun tak berkasar bahasa bila berkata-kata telah membuatkan saya berfikir dengan lebih baik. saya suka berkawan dengan mereka.

En@Pn Anon,
saya tak kisah jika awak nak baca blog ni.cuma jika nak tinggalkan komen tu sila berhati-hati dan berfikir sebelum tekan enter.

En@Pn Anon,
adakah awak jeles sebab saya sering tukar kereta?



Kawan-kawan,
anda dipersilakan menambah jika terdapat kekurangan. kita ganyang si Anon ni. Rimas aku!


18 comments:

Mama Zharfan said...

wah, ada anon kat blog syida yer..ur stalker tu kot :p

Elyn said...

itu tandanye die admire kat ko beb!! hihih

kak long said...

ar sal di delete komen nya...ko reply la blk.....!
basuh la dia cukup2...!

kakngah said...

aku xtau ujung pangkal nih!
sat na... aku baca n3 sblm ni.. kang aku tlg bancuh sikit..

kakngah said...

haah.. apsal ko delete. camne aku nak bancuh nih??
hahaha!!!

shaza said...

aku pun pernah terkena dgn en@pn anon ni.. die dengki dengan kebahagiaan ko tu.. paste lah balik ape yang die tulis tu.. aku nak tau gak..

Ermayum said...

i delete ja :)

they all ni jenis hati kotor jiwa serabut selalu

AshAnas said...

kt leh set kan xmo anon ni... kat settings > comment > who can comment? pilih registered users...

transformed housewife said...

tak yah serabut kepala Syida dgn Anon2 ni. Diaorg tak de kerja selain tulis komen menyakitkan hati.

Salmia said...

biasa la tu. ada ja yg tak puas ati dengan kemampuan dan kelebihan orang lain..
cool!
org preggy jgn marah.. :))

ibu_Arifa said...

sabar2 kak syida..

apa dia cakap kak?...mengapa di delate komen itu.. kalo tak leh tau dr mana cik anon tu..`leh check IP address nyer..

~ana~ said...

aha..akak gorjes pun ada anon2 jugak yea..xpe la kak..anggap la dia dtg nak meramai kan pengunjung blog akak...sabo je la...mmg jenis yg nama anon ni xde keje kot..main tulis sedap mulut je..awat x tulis nama terus?tonjol kan diri tu..huh3x...

A D I A said...

anon, sila berambus! kalau tak suka jangan baca. ada kami kesahhhh?

Papakeechee said...

saya rasa En@Pn Anon adalah jeles tahap gaban ... dgn keta besau pun mau jeles!?!?!? ... nampak sgt materialistic .... what is wrong with the ppl today!!?!?

sabor yer syidagorjes ... pregnant pregnant tak leh stress ... ingat makanan ... nyuuuuuuum ^_^

DrSinga said...

aku lah Anon itu!!
.
.
ops..
aku tipu!!
relex Beb!!
biaq pi dia!!

SyidaGorjes said...

@mz: blog yang kurang UV ni pun ada stalker?

@elyn:secret admirer?wah!

@kaklong: aku dah sentap.dlete sajok.

@kakngah: sila baca ikut turutan

@kakngah:mak sentap nyah!

@shaza: takleh nak paste sbb da delete

@ermayum: done that!

@ashanas:oh, mcm tu ye.

@kaknur: takdela serabut sgt.geram je.

@salmia: akak mmg baran kalau preggy

@min: tak payah la cek IP.da delete.mencik.

@ana:kalau berani tonjolkan diri la kan?

@adia: i pun tak kesah!

@papakeechee: tak bole ingat makanan sangat nanti naik 3kg lagi.

@DrS:pegi m*mpos sama dia kan?

mama_umar_maryam said...

dah delete x smtp nk bace..hehehe

kakyong said...

shida,
patutnya usah delete.. tayang jer dlm next n3.. nanti ramai2 kita ganyang dia...

tapi kan.. anon ni eloknya usah dilayan.. lagi kita layan & tunjuk hangin, lagi tu dia suka nak provoke...