21 February 2011

Macarons CIKMIN



Saya nampak entry dia

Saya tak tahan

Terus saya order

25biji saya order dengan CIKMIN

Bila sampai saya sangat excited

Walaupun sebenarnya saya lupa

Yang saya pernah order dengan CIKMIN

Nak tahu tak?

Saya makan berapa?

Kesemua 25biji yang saya order tu la

Alhamdulillah dah selamat

Kau nak juga?

Bole order dengan CIKMIN

22 comments:

Daddy Ziyyad said...

wah wah wah...

sana sini rakyat malaya bercerita pasal macaron....

kena cari ni..

ps: I baca dlm The Star couple of weeks ago, mmg susah nak master the skill of making this French cookies

Huda said...

akak, sedap x? :)
smpi sume diabihkan :)

bujal X said...

macaroon~~sedap kah?

kak long said...

kau kan memang kuat makan..
aqid pun tak ngasa?

kakngah said...

jgn ko diserang kencing manis udah la yer...
hihihihi!!!
bila next check up???

Salmia said...

HAHAHA..
tq link kan blog ku di sini.

:p

moga baby comel mcm macs tu!

Yunus Badawi said...

Dah habis baru cakap nak buat apa? huhuhu

MasZuber said...

waduh..kalerful gitu..

hmm teringin juge neh

Cikmin said...

haishhhhhh...biar betul ni makan sorang...???? owh..lupa2..next ada lagi ya...kali ni jangan lupa jiran tetangga ya.. :P

ddlea said...

sedap keh weyyy... sibuk sana sini cakap pasal menda nie... aku pun tak pernah makan *blush*

manis tak?

~ana~ said...

akak...jaga2 sikit sugar level yea...jgn nnti ada check up, sugar level tinggi plak...hu3x..


erm..sedap erk...kenapa x singgah jalan tun razak, hulur seketul dua..:)

Mama Hanim said...

25 bleh abis? mini cooper pun kecik, cute tp cc power kan..hehe..

shaza said...

hmm, terasa macam nak try je macarons ni.. tapi ko boleh bagi contoh tak rese die macam ape??

Mama Zharfan said...

review lae rasa nya mcm apa macaron ni--mcm cuppies ker :p

Ermayum said...

xpalah u kan mengidam heheeh
sampai 25 biji????:)

A N A K - A N A K K U said...

sedapnya...

DrSinga said...

12.5 untuk mak
12.5 untuk boboi dalam perut !

mama_umar_maryam said...

adekah die rangup diluar lembut didalam? atau seperti donut..atau mcm biskut..sile ceritakan detik2 kunyahan tu,hahahah

en_me said...

vahhh.. makan banyak tp maintain slim kanns.. ehehe

SyidaGorjes said...

@daddyziyyad:carila kat cikmin!

@huda:disebabkan sedap sebab tu abis

@bujal x:sedap bujal, sila beli kat cikmin

@kaklong:aqid dgn papa dia tak suka benda manis2 ni (padahal tak sempat nak bawak balik umah)hehehehe

@kakngah:insyaallah tak.cek up ari selasa.

@salmia:tu la tujuan sebenarnya!

@yb:i kene rasa dulu baru bole buat review

@cikmin:kena rasa sendiri dulu, kalau sedap bau bagitau org.

@ddlea: manis, but not too sweet.just nice.

@ana:skg akak lalu duke, dah tak lalu tun razak.tak dpt nak singgah

@mamahanim:cuba belikan utk hanim,mesti dia pun suka.

@shaza:dia lembut dalam mulut, manis yg just nice.sebijik sekali telan je.

@mz:please refer jawapan kat shaza

@ermayum:tak de la mengidam sgt tapi sedap sebab tu abis 25 bji

@kay:mmg sedap

@DrS:kena buat maths kah?

@zety:dia lembut di dalam+luar, ada inti yg sedap.tak payah kunyah,lambat.aku telan je.hahahahhaha

@en_me:skg dah tak slim dah

kakyong said...

musim meroyan macaron skrg ni yer...

Elyn said...

aku dh rase. tapi tak suke. sebiji pun tak abih eh sesuku pun tak abih tau huhuhuh