24 February 2011

Makluman Penting



Kepada sesiapa yang terlibat, sila ambil maklum.

Jom pegi kat site saya!

9 comments:

kak long said...

tak peh lah...jalan dulu yer...heheheh!!

kakngah said...

ada mkn free tak??

Yunus Badawi said...

Akhirnya akan digunakan juga bangunan yg sama2 kita bangunkan tu.

kswsk said...

Akhirnya
setelah bertukar beberapa project manager dan beberapa org pekerja yang handle the project...tak silap aku DO dia pun dah bertuka beberapa org kan...

ibu_Arifa said...

tak berkenaan lah...hihihi

shaza said...

Oh, aku tidak terlibat.. aku di bawah jajahan MPAJ..

bujal X said...

bahagian pendaftaran belum pindah la wei~~bulan 4 baru setel abis~he~~

SyidaGorjes said...

@kaklong: ni luar kawasan akak

@kakngah: tak pasti la kak, nti kalau ada aku bgtau ko.

@yb: akhirnya....tu pun liat sgt nak pindah

@wa: DO baru tukar 2 org je

@ibu arifa:memang pun

@shaza:tiada berkaitan dengan ko

@bujal:mmg blom pindah pun.hari-hari saya dtg sana nak suruh diorang pindah.yang penting, 14/4 saya nak kunci pagar.hahahhahaha

fzy fuzzy said...

value tiap-tiap tahun