09 February 2011

Oh, Aqid!

Cuba korang cari kat mana Aqid? Tengok betul-betul.

Disinikah?


Atau disini?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sebenarnya disini...

Dan disini.....



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lepas sejam main kat playground, barulah dia ke sini

Sebenarnya dia tak nak mandi campur dengan orang lain, tapi macam mengada la pulak. Aqid, mommy didnt owned this place yeaa....

Papa dia tunggu tengah panas. Mommy? Tengah melayan twitter dibawah pohon nan rendang sambil membaca majalah Cosmo. Mommy kena update latest fashion infos. Hehehehehehe

14 comments:

ibu_Arifa said...

wah bestnyer g mandi pool..

Aqid, suruh la mama wat satu kolam genggitu kat umah..leh mandi puas2 dgn adik Aqid nnt.

Daddy Ziyyad said...

Tu makna nya Aqid suruh buat pool kat rumah..:)

chugie said...

sempat lagi bertwitter tu ye..

ni kat taman KLCC ek?

Nieza Ishak said...

hahahaha

dia jenis yang nak main sendiri-sendiri. nasib la papa dia kena tukang layan ...

kak long said...

hubby u memang rajin melayan dia...untung la u....!

Papakeechee said...

wahh!! kat mana ni?? ur husband pun rajin je layan ... bagus bagus!

DrSinga said...

mak yong kena berehat di bawah shades kann...
:)
tak boleh stress2.. panas2..

~ana~ said...

suka la aqid..dpt main kat playground, dpt mandi manda jugak...:)

kakngah said...

ala.. sesekali jek.. bkn selalu hihihi!!

Salmia said...

haha.. kasi chance kt mama dia berehat ye..
ke tak larat sebenornye?

Izan Ishak said...

syida...aqid rimas tu org ramai2 kat situ. takpe...nnti suruh mommy buat satu pool kat umah ye~

SyidaGorjes said...

@ibuarifa: kos nak buat pool bole buat satu umah kecik tau.=)

@daddyziyyad:tak bole berendam lama-lama, nanti 'kembang'

@chugie: haah,klcc

@nieza: nasib baik ada papa.kalau tak......

@kaklong: ko ber 'i' 'u' dgn aku kak?

@papapkeechee:kat klcc.meh le datang.

@drS: kalau kena panas nanti hidung darah.

@ana: sebenarnya nak ke pool tu kena paksa,bukan dengan rela hati

@kakngah: aqid pun baru 1st time dtg sini.

@salmia:errr...tak larat

@izan:kami belum mampu nak buat pool kat umah.

Elyn said...

haha bgs2... mak2 layan twitter bapak kene layan anak!!!

A D I A said...

baca pa&ma pls! tgh peknen1 lagi mau baca cosmo!

actually dulu masak i pregnant pun i tak baca pa&ma ni baca sblm conceive je.