07 February 2011

Selamat Pengantin Baru

Semalam kami pergi kenduri kahwin Salwa kat Alor Gajah. Yang ni belah lelaki. Aku tak kenal pun Mr K ni. Tapi disebabkan aku tak datang belah Salwa yang kat Sg Besar, so aku datang yang kat sini la. Lagi pun sememangnya cuti raya cina lepas kami ada kat Kuala Sg Baru. Dalam setengah jam perjalanan je ke sana.


Temanya merah putih. Sorry gambar blur. Salwa dan Mr K putih melepak bole la pilih kaler ni. Kalau aku yang pakai dulu.......4 tahun lepas......sangatlah tak IN sebab muka aku ni hitam (petikan kata-kata mak aku).


Seperti biasa, penutup entry, gambar budak yang paling 'baik' kat dunia ni. Nasib baik time ni dia behave cuma dia agak takut bila Salwa datang dekat. Maybe disebabkan kaler baju yang merah menyala tu kot. Aqid takut dengan kaler merah? Fobia jenis apakah ini? Yang gegirl tu cousin Aqid yang tinggal kat kampung.

Anyway, Selamat Pengantin Baru Wa!

9 comments:

shaza said...

selamat pengantin baru jugak untuk salwa.. gambar ko dengan pengantin takde ke sbb aku tgk fizikal ko yang terkini..

p/s aku pun rase tak in dalam warne merah sebab nampak muka aku bertambah garang..

~ana~ said...

selamat pengantin baru salwa...

cantik la kalalu pakai merah putih ni..dulu teringin nak buat color ni time kawin tp mr azam x bg sbb x in dgn dia..hah3x..

eh..mn gmbr akak gorjes nya...nak tgk la jugak gmbr akak terkini...:)

kakngah said...

aku pun hitam. kecik2 dulu ada sorg pak sedara aku pggl aku ank k*ling.

sekarang aku belasah gak pakai kaler merah sbb nk tunggu aku putih baru pakai.. nan hado la jawapnya..




slmt pengantin baru salwa..

Huda said...

comel je aqid berposing :) huda pun time cuti2 aritu sempat g kenduri kawin jiran2 :)

Ermayum said...

gambar syidah bersanding mana?:)

budak paling baik tu hari ni terlebih omel :d

kswsk said...

Tq yer sbb dtg majlis aku..

en_me said...

baeknyer budak tewww.. ehehe

kakyong said...

berseri2 pengantin dgn kaler merah...

SyidaGorjes said...

@shaza: aku lupa nak amik gamba dgn pengantin.aku ni kan pemalu

@ana: takde mood nak amik gamba time preggy.

@kakngah: mak aku pun panggil aku dengan nick name tu.

@huda: kami balik kampung mmg purposedly nak pegi jemputan ni.

@ermayum:gamba bersanding?tak bole la letak kat entry ni.hehehe

@wa: sama-sama kasih

@en_me: kadang2 je

@kakyong: aah kan!