17 March 2011

20th Birthday!


Hari ni harijadi ke 20 company aku.

Dapat makan kek Equatorial ( fevret bos )

Dapat makan breakfast yang amat heavy

Hasilnya,

Perutku sendat

Dengan ini aku nak memberi ucapan

Semoga raya nanti bos bagi bonus lebih dari tahun lepas

Tapi janganla tolak inkamtek sampai sebulan gaji bos oii

Sebab tahun ni aku nak simpan duit lebih (kununnya)

Lepas tu tahun depan bagi increment banyak-banyak

Supaya saya akan menjadi pekerja yang lebih rajin

Mengalahkan pekerja-pekerja lain

Saya harap bos tahu macam mana nak eja nama saya dengan betul

Sebab saya nampak bos save nama saya dalam hp dengan nama "Maseeda"

Jauh sangat dengan nama sebenar saya "Nurul Rasyidah"

Kalau dicombined dengan nama bapa saya pun takkan jadi Maseeda juga

Saya harap bos ambil maklum tentang hal ini

Sebab penat mak saya fikir nak bagi nama apa

Tapi lain pula yang bos eja

Panjang juga ucapan saya ni

Harap maaf

Sekian, terima kasih.

19 comments:

Huda said...

sedapnye kek tu :) kerja rajin2 yer kak :)

kak long said...

ermmm,ucapan untuk boss jer!

kakngah said...

maseeda????
cute wattttttt!!!
kahkahkah!!!

shaza said...

wah, kek cekelat feveretku jua..

Papakeechee said...

heppy Besday to ur company and AMEEEEEEEEEEEN to ur ucapan tadik =)

~ana~ said...

wah....kek cokelat...nak sikit..nmpak sgt sedap...:)

A D I A said...

ingatkan besday u yg ke-20 tadi, nyaris nak complaint kat entry ni hhehe. happy birthday to ur company! dah 20 tahun ye, dah establish ni..

ejaMaria said...

perut dah sendat... tak mengah ke berucap panjang nih?... hihihi

working mom... said...

wah..suda dewasa kampeni kamu ye..bukan lg usia remaja....tahniah !

working mom... said...

eh..kampeni kamo nak pakai staff lg tak??...hehehheh

Salmia said...

cute nma tu.. hehehe
:P

ummiross said...

hehe nama manja tu..

A N A K - A N A K K U said...

wah sedapnyer kek, buat org lainpun terliur...hehehehe, tol tue bg bons lelebih + increament lelebih, jgn lah tolak lelebih jga...:d

MasZuber said...

ohhhhh

kek ituuuuuu

nampak sedap



..oh lapar kembali..

Daddy Ziyyad said...

Looooohhhh..ingatkan besday u yg ke 20 tadi..ekekeke...

bos jepung ke?

Ermayum said...

bagus betul company pun sambut birthday toyota tak pernah celebrate pun birthday company and birthday kereta kerata they all :(:) kalau tak mesti selalu makan kek cam ni heheh

mama_umar_maryam said...

sweet btol ade bday company nih,hik3, kemain sedap nama manje ko hah ;)

SyidaGorjes said...

@huda: kek tu terlalu moist, tak bole makan byk2, lekat kat tekak.

@kaklong:sbb dia yg ada POWER!hahaha

@kakngah:takde maknanya cute, ngah!

@shaza:ko pandai buat tak?

@papakeechee:ameeeen!

@ana: mmg sedap!

@adia:tp kalau i sebut nama compny ni, xde org penah dgr.kamu low profile.ekekkekeee....

@ejamaria:ucapan ni kat sini je.hehehhe

@working mom: aah la, dah tak muda remaja.

@working mom lagi:blom ada lagi la kak.

@salmia:cute?omg!

@ummiross:manja ke?

@kay:dah bagi banyak,tolak sikit je la kan?

@maszuber:makan la lagi....

@daddyziyyad:birthday i ke 20?itu 12 thn lps.

@ermayum:nak sambut bday kerete2 sekali?

@zety: tak manja taw!

kakyong said...

sedapnya kek.....

maseeda.. jadi lah asal ade bunyi... ekekkeke