22 March 2011

Anziety?


Masa tengah menunggu giliran kat klenet, misi bagi borang ni. Sape yang takmo isi, nanti dia kena seDASS! Nak ke? Hahahahaha.... Apa nama penuh DASS ni pun aku tak tau. Aku kan yang menurut perintah, misi suruh isi, aku isi je la.



Bila dah isi, barulah aku tahu yang aku ni kategori normal. Takde stress, takde anziety (siapakah ini?) dan takde kemurungan. Yang paling penting, minda aku sihat. Korang pernah amik test ni tak? Kalau tak pernah buat, camne nak tau minda anda sekelian sihat ke tak? Hihihiiii.....

14 comments:

bujal X said...

anziety abah dia.

main hantam je~~asal ada bunyi~~haha~~


anxiety kan?

ejaMaria said...

ape tu 'anziety' ?
org pregnant je ke buat test ni ?

kakngah said...

las aku g jumpa misi klenet desa.. takde pulak kene isi pborang tu. adakah aku patut bunting baru layak isi borang tu??

DrSinga said...

menggambarkan keadaan anda 'seminggu lepas'

minggu sebelum tu tak kira eh??
tak aci lah gitu!!

A N A K - A N A K K U said...

a'ahlah itu utk ibu ngandng jer ke???maybe risiko utk ibu ngandung tggi kot...heheheh

Daddy Ziyyad said...

wakakaka...tahukah anda bahawa borang ni pun 'orang yg anxiety' boleh isi secara tipu...:)

anyway, u check up kat mana ni?

Nieza Ishak said...

kalo isi sendiri betul ker nanti result????

~ana~ said...

xpernah plak kena isi borang ni ms check up..br lg ni kot nya kan...

SyidaGorjes said...

@bujal:mungkin nama abah dia kot.hahahah

@ejamaria:anxiety la kak.kita nampak dia bg org peknen je.

@kakngah:aku da bg soalan bocor kat ko ni,for your future refrence.hahahha

@drS: kita isi je, asal siap sudah...

@kay: mungkin kot.

@daddyziyyad:i fill in dengan jujur tau.i ske up kat klenet kerajaan.

@nieza:bergantung kepada kejujuran.

@ana:misi cakap baru dapat minggu lepas.

Mama Hanim said...

x penah isi pn sblm ni..

mama_umar_maryam said...

xtau pon ade borang anzety nih,ehh anxiety,kih3

Salmia said...

typo kah?

MasZuber said...

hmmm

jom pikkir2 kan..;p

Izan Ishak said...

ohhh...tak pernah lagi isi sblm nih~