24 March 2011

Berat

Berat masa umur 18 tahun : 45kg

Berat masa umur 31 tahun : 37kg

Berat sebelum masuk labour room :55kg

Berat lepas sebulan pantang :37kg

Berat sekarang (30wks) :48kg

Berat anda berapa?

Janganlah anda keberatan yea.....

19 comments:

~ana~ said...

49kg...

Papakeechee said...

my berat tanpa baby in the tummy is 49kg ... sekian! ^_^

kakngah said...

dah lama aku tak timbang. las timbang thn lepas. 70++. nak barang 7-8 kilo?? amik la... FOC.

ejaMaria said...

semakin hari semakin berat... berat... berat... dan berat... owh tidak... keberatan sungguh utk di tulis... ^_^

bujal X said...

berat saya lebih kurang awak je~~haha~~

*bohong~

mamaainul lepas beranak menten 42kg~~jeles tak?

shaza said...

beratku sekarang 52kg.. tapi di awal2 pregnant beratku hanya 47kg sebab muntah2 teruk sampai tak boleh makan.. kesimpulannya, kalau nak turunkan berat badan kenalah peknen... kehkehkeh...

kak long said...

entah!dah lama tak timbang...tapi kaklong klu peknen cecah 68kg...pastu blh turun balik..!

Mama Hanim said...

dh lama x timbang.. ada la 50++ kot..huhu..

ddlea said...

haish...sangat kejelesan kerana itu aku keberatan nak tulis.

Aini said...

pergh... giler ringam Syida nih :p.

Aini belum kahwin : 55kg

9 months pregnant : 60-62kg

Lepas pantang : 50kg

Current : 54kg..

Hehehe... cenggitu gak lah..
Alhamdulillah ;).

Salmia said...

haih, seja2 makan mekdi tanpa kontrol ni berat naik mendadak weh.. hahaha
tapi hati gembira :)

Ermayum said...

kali 3 hehe

syidah you try play and then pause tak. bila u pause dia akan load u leh g buat benda lain or blog reading = bila dah habis load baru play balik :)

Ermayum said...

kali 3 hehe

syidah you try play and then pause tak. bila u pause dia akan load u leh g buat benda lain or blog reading = bila dah habis load baru play balik :)

Ermayum said...

kali 3 hehe

syidah you try play and then pause tak. bila u pause dia akan load u leh g buat benda lain or blog reading = bila dah habis load baru play balik :)

kakyong said...

sah2 kakyong dah semakin berat... ;)

transformed housewife said...

ringannya Syida! Knur kalau pregnant naik sampai 68 kg. Lps pantang tak terus turun tapi lps BF sthn ada la turun sampai 54.

SyidaGorjes said...

@ana:kita golongan underweight kan?

@rina:but your height also counts!

@kakngah:aku nak part tertentu je.hehehehe.

@ejamaria:anda berat.sekian.hehehe

@bujal:maybe mamaainul sama spesis dengan saya.

@shaza:dah masa utk peknen tau...

@kaklong:saiz akak ok je.

@mamahanim:59kg pun 50++ juga.hihi

@ddlea:ko pun berat jugak.sila mengaku.hihi

@aini:berat sblm kawin sama dgn berat sekarang, ok lagi tu.

@salmia:jgn naik banyak sgt yea...

@ermayum:ok

@kakyong:kalau BMI ok,then shud b no problem kak

@k nur:lps setahun kena tunggu?lama tuuu...

DrSinga said...

Tak wajib jawab kan..?!

A D I A said...

i pernah mencapai 41kg. tu masa form3 kot. tu la kali terakhir.

berat i masa 25+ = 45kg. berat 28 = 48kg. berat i skrg selepas beranak = 51kg.

ni berat ideal i kot.