21 March 2011

Saya Suka Anuar Zain


Tahun lepas aku dapat pergi tengok show untuk Secretaries Week dua kali. Tapi tahun ni tak pasti lagi statusnya macam mana? Sekarang ni aku dalam usaha nak membodek bos sebab aku nak pergi tengok Abang Nuar. Aku sedar harga tiket paling murah pun RM400, tapi aku dah riki yang company ni takde budget limit untuk secretaries week (sebab tu tahun lepas aku dapat tengok CT&KD).

Kepada bos yang kusayangi,

Saya harap tahun ni bos dapat belanja kami tengok Abang Nuar sebab saya amat meminati beliyau.

Ilebiu bos!

p/s: last aku pergi tengok abang Nuar masa dia buat mini concert Valentines Day kat RP, Subang. Masa tu blom kawen lagi.Hihiihhi....

Sape suka Anuar Zain? Sila angkat tangan macam saya!

12 comments:

ejaMaria said...

nak ikut... ^_^

Mama Hanim said...

ambo pun minat anuar zain.. masa annual dinner last year kt royal chulan dia dtg nyanyi..phewiitt..
jgn jeles..kui3..

~ana~ said...

agak2 company akak bleh x sponsor saya jugak?hah3x..

ummiross said...

Hehe ummi pun minat dik Nuar ni, pernah dengar dia nyanyi live dalam satu majlis dinner, best!

Nigina said...

jelesnya i... hehehe.. kirim salam sayang dan muah muah kat anuar zain erk...

kakngah said...

nak hekot!!!!
unlimited bajet kannnnnnnnn...
:P

kak long said...

tak minat...sebab laki kaklong tak minat...miahahhhh!!!
boleh ker?

Ermayum said...

saya suka belum pernah jumpa beli cd but sometimes he is too slow i mean the music hehe

MasZuber said...

ari tue terserempak ngan abang nuar masa makan di the curveeeeeeee..


hensemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

SyidaGorjes said...

@ejamaria:bole.tp kena beli tiket sendiri =)

@mamahanim:annual dinner ada abg nuar?amat jeles taw

@ana:adakah anda staff kami?

@ummiross:dia mmg best!

@nigina:blom tentu pegi lagi.

@kakngah:bkn staff tak bole ek.

@kaklong:nak kene minat ikot laki ke?

@ermayum:tu namanya feel kak.

@mas:kat curve?omg!

ddlea said...

aku sekerrrrrrr bang nuar... ilebyuuuu

kakyong said...

kakyong minat sejak darjah 5 lagi... ;) time tu amsa Anuar & Elina... lama tau tunggu Annuar Zain kembali..