30 March 2011

Yummeh!

Depan: Apple Caramel with Vanilla Ice Cream. Belakang: Shirley Temple


Ribs.

Tempat: Tony Romas, E@Curve

Pax : 3 (Tapi semua makan ribs yang sama)

Testimoni: Sedap. Kalau nak makan Ribs murah kena datang hari Rabu. Apple caramel tu manis giler. Kalau makan, kena selang dengan air jarang. Sherry Temple tu tak luak langsung.

Pros: Kami mendaftar menjadi ahli Ribs (apa ntah nama dia), nanti bole dapat discount kalau datang makan lagi.

Cons: Apple Caramel tu manis giler (ayat ini sengaja diulang)

Bujal, kamu ada tanya kenapa saya selalu makan sedap? Kamu pun bole makan sedap juga, tapi kena keluar dari kawasan Klang tu sekali sekala.

21 comments:

A D I A said...

i kalau gi sure order ribs 3 ketul ni gak. ooo rabu murah ehh. kena gi la hari ni.

Huda said...

sedapnye :)

kakngah said...

nanti bole dapat discount kalau datang [dan bawak aku sekali] makan lagi

bujal X said...

sherry temple ka shirley temple?

he~~uhh~~nampak macam sedap~~

~ana~ said...

bc nama menu tp xleh nak view gmbr...

tp bc menu pun dah rs kelazatan nya..huh3x..

kak long said...

suka ribs,kalau buat sup..sodap!

KSWSK said...

Shirley temple tu rasa apa? mcm tea o jer..tp aku ada nmpak buah ceri kat dlm tu...

Papakeechee said...

yummeeeyyyyy .... for the ribs! ^_^

ejaMaria said...

fengggshannnn...

aku tengah diet wehhh...

DrSinga said...

best kokel dengan tangan ribs tu!!

Daddy Ziyyad said...

thanks for the Wed tips...

shaza said...

tony roma's ade bukak cawangan kat jalan yap kwan seng.. dekat sangat dengan opis lama aku tapi tak berkesempatan lagi nak pegi..

SyidaGorjes said...

@adia: kat curve je tau.10racks@RM128.makan sampai lebam kalau u dtg sorang.hehehehe

@huda:nanti dah pantang xdpt nak mkn.

@kakngah:kalau aku ajak, tp ko tak dtg siap ko ngah.

@bujal:tq,saya da betulkan ejaan

@ana:sila guna imaginasi

@kaklong:tak pernah masak sup selain sup ayam.

@wa:dia mcm air ceri.sbb tu dlm tu ada ceri.

@rina:sedap tau!

@ejamaria:diet apa lagi kak.ko kan dah gebusss.sedang elok la tu.

@drS:kokel tu ape?

@DAddyziyyad:at curve only.

@shaza:bz sungguh ko ye.

chugie said...

ya ampun... memang sedap ni!

Yunus Badawi said...

awak dah jadi ahli rib ni bolehlah belanja saya. Rabu depan kita pergi sana ya hehehe

Nieza Ishak said...

aii likeeeeee Rib tony romas. Jommmmmmm kita lenjan ... ;)

Mama Hanim said...

perrhhh.. sedap tu..

working mom... said...

owhh..murah tu ader tak sampai RM1 dpt 3??...hikhik

Salmia said...

apa motip caramel tu di tuang kt ats piring tu?

kakyong said...

wowo.... memang sedap... bila lah nak dpt makan mcm tu..

Ermayum said...

adoi longlai nak makan lah today heheh