08 April 2011

32 weeks


Kamu nampak tak apa yang saya cuba tunjukkan?

Abaikan persekitaran di belakang tu

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Perlukah saya posing pada sisi kanan atau kiri?

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Nampak tak?

Berat sehingga check up minggu lepas : 49kg (siap dapat mc 2 hari)


P/s: entry ini dikeluarkan diatas permintaan ramai. ramai ke?huhuhuhuhu

17 comments:

Aini said...

Wah! Itu pun dia... gambar perut sudah keluar ;).

Hehe.. cepat sungguh masa berlalu kan.. dah 32 weeks dah pun...:D

bujal X said...

kena buatan orang kah?

he~~

kakngah said...

aku tak nampak muka ko la....

kak long said...

hebat!32 minggu blh pakai baju kurung lagi...!

~ana~ said...

wah..hebat ok....
masih lagi nmpak gorjes....
x nmpak pun mcm 32 wks....

Suhana Shahril said...

wei..wei..aku x perasan lah..pesal melindungi muka ko yg menarik tu?mau kasi rahsia ka?hehehe...

mama_umar_maryam said...

aku mmg suke tgk perut org preknen,hahaha,aku igt ko nk tayang selipar2 blkg tuh sumer ko punye,hahaha

Huda said...

kecik je perut akak..tp comel n nampak healthy :)

Salmia said...

laa.. tayang perut je? awat tak tunjuk muka plak?
btw, so cute :)
nak jugak la :P

MasZuber said...

bestnye!

transformed housewife said...

mcm tak lama lg dah. mmg nampak cute je sbb kecik je perut tu.

ummiross said...

32 weeks tapi masih tak nampak perut, bestnya maintain anggun...

rozana said...

syida..begitulah gayanya time preggy ank 1 n 2...
nti bila dh msk 3 dan seterusnya..bru nampak..mcm aku ni!!!

Mama Hanim said...

tetap cute gorjes ye..

Izan Ishak said...

yesss...seri ibu mengandung tuh~ cantik je~

Elyn said...

lor kecik ek perut ko!! siap leh pakai baju kurung tuuuuuu

Ermayum said...

comel ja kecik jugak lagi :) cun