26 April 2011

35

Minggu ni dah 35 weeks

-

-

-

-

-

Kata-kata misi 2 minggu lepas masih terngiang-ngiang di cuping telingaku
-

-

-

-

-

-

-

-

Lagi 2 hari ada check up lagi

-

-

-

-

Saya harap everything will be ok

-

-

-

-

-

"Misi, tolong jangan bagi saya risau dengan statement yang begitu yea"

Baby ni pun hari-hari buat marathon

Tapi saya tak pasti position dia macam mana

Sebab saya buat doktor atau misi

Kadang-kadang terasa juga siku (mungkin), lutut (mungkin) ditulang rusukku

-

-

-

-

-

-

-

Yang penting saya dah dapat makan apa yang sana nak before confinement:

Durian - satu ulas je, checked!

Kuah durian cicah pulut - checked!

Cheese naan - checked!

Lala chinese style - checked!

Western food - checked tiap-tiap bulan!

-

-

-

-

-

Ahad lepas kat jjcm ada cite pasal coconut shake klebang

Saya nak pegi!

Mesti pegi!

16 comments:

bujal X said...

saya doakan kamu dan baby akan baik2 sahaja syida gorjes~

ejaMaria said...

pegi... pegi makan dulu... nnt pantang kebil-kebil je bole tengok org makan... ;p

ummiross said...

hehe makan dulu puas2, nanti pantang takde chance nya...

kak long said...

makan la selagi boleh..agar anak mu tak 'mengeces' nanti...

|| sue-imanja || said...

bila baca macam ni, kita plak yg bedebarnyaaa....hehehe...semoga semuanya selamat yer

~ana~ said...

erk..sempat lg ke nak ke klebang tuh kak?hati2 kak...xmo la dgr ko terbersalin dlm kereta...:)

moga selamat semua nya...amin....

mama_umar_maryam said...

pas dpt mkn ais blended kelapa tuh rasenye xlame selamatlah keluar baby ;)

Mama Hanim said...

baby yg nak tu.. kena makan dulu b4 dia kuar..hehe.. take care ok..

Huda said...

huda masa g melaka aritu x pasan lak ade stall ni kat klebang, kalau x mesti singgah nye :)

Daddy Ziyyad said...

When is your EDD? I presumed should be almost like my wife, ie 3rd June.

My wife is counting her days..
23rd May she'll be in the OT.

DrSinga said...

cendol pulut ko tak ngidam?

chugie said...

dh lama sy x singgah jengah akak.. hope akak and baby sihat ye..

dh 35 weeks, kejap je masa berlalu kan?

MasZuber said...

hehhehee

hamboi..dia punye listing..baek punye..;p

A D I A said...

uish, 35weeks dah. i time ni dah 6 minggu menetap spital A and menghitung hari je duk kat spital. 36 weeks selamat bersalin.

Ermayum said...

yang kuih telinga india tu dah makan gak kan - :D

Ermayum said...

yang kuih telinga india tu dah makan gak kan - :D