28 April 2011

Agenda

9am - check up kat klinik komuniti
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
12pm - Pegi tengok show secretaries week kat JW Marriot
-
-
-
-
-
-
-
Sehubungan dengan itu, tiada bw untuk hari ini

Kamu doakan saya dapat lucky draw ye

Untung-untung saya bole pegi London

Tapi Tanjung Jara pun ok juga

Saya memang suka berangan
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Saya half day petang, tapi saya dah kenselkan sebab nak pegi tengok show tu

Esok juga saya cuti

Balik Melaka je

Nak mandi laut supaya senang bersalin

Tapi saya tak pandai berenang =P

Mandi celup-celup kaki pun bole juga kan?

11 comments:

bujal X said...

mesti dapat punya~~rezeki baby~~

Daddy Ziyyad said...

siapa artis nya? Anuar Zen ka...M.Daud Kilau ka? ~haha

ejaMaria said...

eleh... klu mandi pun apa salah nya... nko kan dah ada 'pelampung' built in... hehehehe

jgn marah ah... gurau... ^_^

~ana~ said...

berangan itu indah kan...harap2 dpt la apa2 je la dr lucky draw tuh..:)

erm..ni mesti nak g klebang mkn cendol nih...huh..

ummiross said...

wish u good luck, moga2 dapat ke London..

Elly & Emmy said...

gud luck.. mana tau kut rezeki anak.. terus terbang ke london..

MasZuber said...

cer lenggang perut dengan air laut, bole kot..

mama_umar_maryam said...

klu dpt g london ko buat GA la weh,hik3

Mama Hanim said...

good luck ok.. wish dri kota bharu ni..hehe..

Ermayum said...

so dapat hadiah apa hehehe? dapat g london pun terlepas dah tgk royal wedding :)

Ermayum said...

so dapat hadiah apa hehehe? dapat g london pun terlepas dah tgk royal wedding :)